Online security… Ik denk dat we het daar nog eens over moeten hebben hier. Het is waanzinnig welke phishing mails, sms’en en zelfs whatsapp berichten ikzelf (maar ook vrienden of familie) de afgelopen maanden ontvangen. Het is dan ook duidelij...

Lees verder op Dailybits »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Dailybits

Ik mag dan misschien wel een diploma ind. ingenieur electronica hebben, die electronicaskills heb ik begin jaren 2000 toen in een verkort traject op 2 jaar er toen in een waanzinnig tempo doorgedraaid, dus veel is er niet blijven hangen. Ik heb ondertusse...

Lees verder op Dailybits »

0 Facebook shares 0 1 Twitter shares 1 1
Dailybits

In 2016/2017 was het nog uitzonderlijk dat je iemand zag met een webcamcover op zijn laptop, terwijl je dit nu toch echt wel overal bij mensen ziet (zie ook het boek van Daniel Verlaan, waar best wat foute verhalen instaan hierover). In die tijd kreeg ik...

Lees verder op Dailybits »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Dailybits

Denk om je houding! Het wordt je constant naar het hoofd geslingerd, zeker als je op een te kleine stoel aan je ontbijtbar zit te werken, in plaats van een goed bureau met professionele bureaustoel. Het is niet sexy, maar je lichaam heeft met al die...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

De finale van Wie is de mol? zit erop. We weten nog niet wie de mol is, maar wel wie het in ieder geval niet is. Want hoewel ze behoorlijk wat geld uit de post wist te halen, is Charlotte niet de mol. Rocky of Renée dus wel. Maar dat weten we volgen...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Want to change your WordPress username? You may have just tried to change your username from the WordPress admin panel, to find out that this is not really possible: How to change your WordPress username The good news is that there are other ways to chang...

Lees verder op Wouter Postma »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Wouter Postma
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/