Doelgroepen segmenteren op basis van je productattributen en daar je marketing op aanpassen biedt ook mogelijkheden voor de e-commerce business. Zeker als je kijkt naar het toenemende aantal vergelijkingssites. Ik voorspel zelfs dat het segmenteren van de...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 11 Twitter shares 11 11
Frankwatching

Begin jaren 90 stond er eens een stripje in de krant. Twee ondernemers lezen tegenover elkaar de krant. Zegt de één “We’ve got to get on internet!”. Zegt de ander “Why?” Antwoord “Doesn’t say”. Wat ik toen zo treffend vond was dat iedere...

Lees verder op 42bis »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
42bis

Bij het tankstation sparen voor een koffiezetapparaat. Zegels, voetbalplaatjes en prullaria bij de supermarkt. Op het eerste oog zijn loyaliteitsprogramma’s al zo oud als de weg naar Rome. De beloning of het spaardoel heeft bij dergelijke acties vaak we...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

Het gebeurt niet vaak dat een start-up na amper 4 jaar een oude industriegenoot overneemt. Maar gezien haar ambitie om een Europese gevestigde waarde te worden, waagde online veilinghuis Vavato die sprong en nam het Jorisco over. Medeoprichter en C...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Bloovi

Ondernemersnieuws: Facebook zou reclamebeleid politieke partijen versoepelen, zusterbedrijf van Balr gooit hoge ogen in New York en Tesla onderzoekt brandende auto....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Sprout

Webwinkelier? Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar een manier om je webshop te innoveren en te verbeteren. Het inzetten van contentmarketing is een manier om meer traffic te genereren naar jouw webshop. De grote trend omtrent contentmarketin...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Marketingfacts

Ondernemersnieuws: voor de Europese uitrol heeft Fastned 40 miljoen per jaar nodig, fitnessnetwerk ClassPass nu ook in ons land en Rotterdamse Helloprint haalt meerdere miljoenen op....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Sprout

Bird, een soort Uber maar dan voor elektrische steps, wil van Breda een proefstad maken. Samen gaan ze minister Cora van Nieuwenhuizen akkoord vragen voor experiment van zes maanden....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Emerce

Kun je als festival volledig circulair zijn? Bij DGTL proberen ze het. In een interessante themapodcast van de VPRO duiken ze in de duurzame festivals: met welke duurzaamheidsdilemma’s krijg je als festivalondernemer te maken?...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Sprout

Ieder mens is anders. Dus waarom zou je ze online dan hetzelfde laten zien? REXai bouwt artificial intelligence-technologie die aan e-commercewebsites gekoppeld kan worden, waardoor de websites zelflerend worden. "Wij proberen de dingen die...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Marketingfacts
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/