Microsoft Teams is bekend als zakelijke tool om videomeetings mee te houden, presentaties mee te geven en bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken mee te voeren in coronatijden. Het is enorm gegroeid in een korte tijd, wat mede komt omdat Microsoft steeds...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

De Galaxy Tab S-series zijn, net als bij de smartphones van de Koreaanse fabrikant, de flagship tabets van Samsung. Als we de geruchten uit Duitsland mogen geloven dan is er mogelijk een nieuwe Galaxy Tab op komst met de afmetingen van een laptop: 14...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Mocht je een tijdje geleden meegestemd hebben op het beste ontwerp voor mijn nieuwe boek-cover: tnx. Want door meer dan 200 reacties kwamen we erachter dat het ontwerp dat we bedacht hadden eigenlijk niet werkte. Waarom we dat dachten? Nou, dat had wel ie...

Lees verder op Schrijvenvoorinternet »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Schrijvenvoorinternet

De Amerikaanse waakhond FTC gaat de VR-activiteiten van Meta tegen het licht houden om te kijken of er sprake is van 'potentieel concurrentieverstorende praktijken'....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

De totale CO2-voetafdruk van het Bitcoin-netwerk steeg in 2020 met ongeveer 25 procent, terwijl het aantal transacties daalde met 6 procent. Dit komt neer op een klimaatimpact van ongeveer 402 kg CO2 per transactie in 2020, zo blijkt uit de eerste resulta...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Bedrijven met grote groepen eindklanten – denk aan banken, farma, telecom, energie,… - zijn vaak uitgegroeid tot geoliede machines die hun operationele taken heel efficiënt voltooien. Maar klantgerichte innovatie en digitale transformatie zijn...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Bloovi

Banken zijn te ver doorgeschoten in de bedieningseenvoud van hun QR-code scanners binnen mobiele bankapps. Hiermee neemt de gebruikersveiligheid van de betroffen bankapps af en de kans op misbruik juist toe. Door overmatig te vertrouwen op impliciete...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Bedrijven met grote groepen eindklanten – denk aan banken, farma, telecom, energie,… - zijn vaak uitgegroeid tot geoliede machines die hun operationele taken heel efficiënt voltooien. Maar klantgerichte innovatie en digitale transformatie zijn...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Bloovi

Kantoorsluitingen, de avondklok en diverse lockdowns later staat er één ding buiten kijf: consumenten zijn door de coronacrisis digitaal vaardiger geworden. De wereld moest ineens via een schermpje verkend worden, van een huisartsafspraak tot een hypoth...

Lees verder op Customerfirst »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Customerfirst

Het Amerikaanse Walmart treft voorbereidingen voor een eigen cryptomunt en een collectie non-fungible tokens, zo meldt zakenzender CNBC zondag....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/