Op social media zagen we hem weer voorbijkomen: de budgetshopperpersona van Albert Heijn. #neverforget. In de slipstream van ‘Black Lives Matter’ en een maatschappelijk debat over institutioneel racisme keert de vraag logischerwijs weer terug: is het...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Frankwatching

Klanten geven graag online hun mening, zeker wanneer ze een negatieve ervaring hebben gehad met jouw organisatie. Dit kan het behandelen van een review soms knap lastig maken. In dit artikel leg ik je uit hoe je omgaat met online reviews. Als eigenaar van...

Lees verder op KGOM »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
KGOM

Het digitale tijdperk brengt heel veel kansen met zich mee om de dienstverlening naar klanten te verbeteren en de klantbeleving te optimaliseren. Tegelijk zitten er ook risico’s aan het digitaliseren van de klantrelatie: het kan zijn dat klanten meer af...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Marketingfacts

Op 11 december 2019 onthulde Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, de "Green Deal"; een routekaart om van Europa in 2050 het eerste koolstofneutrale continent te maken...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Emerce

De Noorse investeerder Verdane steekt tien miljoen euro in het Nederlandse online leerplatform Studytube en verwerft darmee een substantieel minderheidsbelang....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Emerce

Goed nieuws! NIMA Marketing Day wordt eenmalig NIMA Marketing Week. Op 1, 2 én 3 september vertellen marketingprofessionals over hun ervaringen in het leukste vak ter wereld. In de ruim opgezette locatie DeFabrique kunnen we goed voldoen aan alle covid-m...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Marketingfacts

In het eerste halfjaar van 2020 ontvingen 360 start-ups in Duitsland venture capital. Dat is acht procent meer dan vorig jaar, maar de investeringssom ligt met 2,2 miljard euro wel acht procent lager....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

Door de fors toegenomen vraag naar thuisbezorging als gevolg van de coronacrisis is de verdere uitbreiding van Jumbo online in een stroomversnelling gekomen. Dat meldt de supermarktketen vanochtend bij de presentatie van de halfjaarcijfers....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

Robert Vis bouwde met Messagebird een internationaal miljoenenbedrijf voor klantcommunicatie. Hoe richt hij zijn bedrijf marketingtechnisch in? Een deelname aan Silicon Valley-programma Y Combinator blijkt essentieel te zijn geweest. ‘Het w...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Sprout

RTL's Videoland gaat over van één naar drie streamingabonnementen. De goedkoopste variant gaat vijf euro per maand kosten en zal reclameblokken bevatten....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/