Binnen e-mailmarketing is AMP voor e-mail een van de grootste ontwikkelingen van dit jaar. Filip Stanis van Google weet alles over dit framework en hoe je dit binnen Gmail kunt inzetten. welke mogelijkheden ziet hij?...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

De Consumentenbond waarschuwt voor onterechte rekeningen van Puzzelgroep.com, dat telefonisch abonnementen voor een puzzelwebsite verkoopt. Wie na afloop van de […]...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

“Corporate venturing is ondertussen in zowat alle sectoren doorgebroken”, weet Philip Peeters, directeur van Bizidee dat voor de tweede keer de ‘Bizon’ uitreikt aan de meest succesvolle voorbeelden van corporate venturing in Vlaanderen....

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Bloovi

Een leaseauto kun je toch alleen maar via je werk hebben? En dan moet je er toch ook gelijk vaak een jaar of vier in rijden? Nee hoor, de laatste jaren zijn er veel nieuwe mogelijkheden gekomen op het gebied van vervoer. Zo kun je nu ook korte tijd e...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
DutchCowboys

De overgrote meerderheid van de Nederlanders bankiert via internet en 66 procent maakt (daarnaast) gebruik van de mobielbankieren-app. De tevredenheid […]...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

De Google Tag Manager-omgeving is gevoelig voor repetitieve handelingen en fouten bij plaatsing van een script. Maar, de tijd dat alleen de aangepaste HTML- en image-tag opties waren voor niet-standaard tags behoort tot het verleden. Sinds kort biedt Goog...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Het zoemt al langer rond: Amazon opent binnenkort een site onder een Nederlands domein. Vlak over de grens met Duitsland opent Amazon een nieuw distributiecentrum. Alles wijst op hevige concurrentie voor de bestaande online retailers....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Daltix, de Antwerpse start-up die verzamelde retaildata rond prijs, promotie en assortiment vertaalt naar nuttige marktinzichten, heeft een eerste kapitaalronde succesvol kunnen afronden. Geld - 1,3 miljoen euro om precies te zijn - dat Daltix wil...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Bloovi

Overweeg jij om jezelf in 2019 verder te professionaliseren met een NIMA C opleiding? De training 'NIMA C in one day' is de ideale manier om je in korte tijd te verdiepen in een aantal belangrijke thema’s binnen NIMA C. Na afloop van dit compa...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Marketingfacts

CRM, oftewel: Customer Relationship Management. Het klinkt niet sexy, maar het is een van de belangrijkste woorden van de afgelopen jaren. In een wereld waarin alles steeds persoonlijker moet worden, willen ook klanten persoonlijker worden benaderd d...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
DutchCowboys
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/