De Libra Association heeft James Emmett benoemd tot directeur van Libra Networks LLC, de dochteronderneming van de libra association, de organisatie van Facebook die nog altijd een zogenoende stablecoin wil uitgeven....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

In dit artikel laten we zien waar je allemaal aan moet denken als je een webshop overweegt. Of wat je kan doen als je al een tijdje een online winkel hebt, maar het succes uitblijft. Welke factoren onderscheiden top van flop? Spoiler-alert: Bouw di...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Bloovi

Wout Meuleman is co-founder van BeerSelect, een Gentse start-up die lokale micro-brouwerijen ondersteunt op vlak van sales, marketing en distributie door een selectie van hun bieren in de markt te zetten. In het voorjaar van 2019 openden BeerSelect...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Bloovi

Tango lanceert vandaag samen met de gemeente Haarlemmermeer en Spotten een proef waarbij een parkeerapp in real-time vrije parkeerplaatsen op straatniveau toont. De komende zes maanden kunnen automobilisten die wonen of werken in Hoofddorp of de stad bezo...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Sinds de introductie van de Nederlandse versie van de Google Assistant in juli 2018 is het gebruik van voice in ons land sterk toegenomen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Uber krijgt op 28 september te horen of het al dan niet een exploitatievergunning heeft gekregen voor Londen. Vorig jaar weigerde Transport for London (TfL) het bedrijf een nieuwe exploitatievergunning omdat de dienst niet veilig genoeg zou zijn. Uber moc...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

De Keys-To-Go van Logitech s verkrijgbaar in een kleurenpalet met twee gloednieuwe kleuren, Classic Blue en Blush....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Ondernemersnieuws: politiek bemoeit zich met verboden sponsordeal EasyToys, werknemer levert gemiddeld uur extra overwerk sinds coronacrisis en Lionel Messi wint merkstrijd....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Sprout

Steven Mnuchin, de Amerikaanse minister van Financiën, zou hebben aangedrongen op goedkeuring van de deal die TikTok met databasebedrijf Oracle wil sluiten. Daarbij gaat Oracle de data beheren, maar blijft TikTok grotendeels in Chinese handen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat afbeeldingen van Zwarte Piet niet meer toegestaan zijn op Facebook en Instagram. Dit is niet de eerste ‘verbannen’ content op de social media platformen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/