Het liet zich raden: 1 april-grappen liggen middenin de almaar aanzwellende coronacrisis extra gevoelig, dus wagen weinig bedrijven zich eraan. Het vrijgevallen budget lijkt vooral te worden besteed aan maatschappelijk verantwoordelijk corona-inhakers. Ve...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Marketingfacts

Het optimisme, de openheid en de uitbundigheid van onze westerse maatschappij gaan plaatsmaken voor een wereld die voorzichtiger en minder vrij wordt. Onze mentale mindset volgt een vast ritme. Een golfbeweging –  of cyclus – van perioden&nb...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Marketingfacts

Het is een complottheorie (echt), maar nee: 5G heeft niks te maken met het ontstaan van het coronavirus. Wél waar is dat 5G er onvermijdelijk aankomt, ondanks de tegenstellingen tussen vooruitgangsoptimisten en 5G-doemdenkers (noem een willekeurig...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Bloovi

Ondernemersnieuws: bijna 50.000 banen verloren in evenementenbranche, coronacrisis hakt erin bij Fastned en Hellofresh profiteert van donkere tijden. ...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Sprout

Waar je tot een maand geleden misschien af en toe een dag thuiswerkte, is dat nu de dagelijkse gang van zaken. Het klinkt makkelijk en ideaal, maar thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd. Het is eigenlijk best wennen. Je moet je aandacht verdelen tus...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Frankwatching

Belangenvereniging voor webwinkels Thuiswinkel.org roept zijn leden op om geen kortingsacties met uitverkoop te houden tot 1 juni....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Emerce

Uit nieuwsgierigheid naar de gevolgen van het coronavirus op de retailbranche hebben we de eerste inzichten op basis van een aantal van onze klanten verzameld....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Emerce

In de strijd tegen COVID-19 heeft het Italiaanse Rode Kruis onlangs een succesvolle campagne afgerond om Bitcoin-fondsen te werven. In 3 dagen zijn er al genoeg Bitcoins overgemaakt om de doelstelling van 10.000 euro te halen. Na deze succesvolle inzameli...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Frankwatching

De nieuwswaarde rond de coronacrisis lijkt in de derde week duidelijk af te nemen. Die conclusie trekt Niels Bruinsma (Abovo) mede op basis van het zoekvolume van Google Trends....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Emerce

Ben jij op zoek naar een manier om je marketingkennis up-to-date te houden? Met de Digital Marketing Academy (e-learning) van Beeckestijn ontwikkel je je kennis in je eigen tijd en tempo. In 10 modules ben jij op de hoogte van de laatste inzichten en tren...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Marketingfacts
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/