Vorige week publiceerden WPP en Kantar de 'BrandZ Top 30 Most Valuable Dutch Brands'. Ofwel: de dertig meest waardevolle Nederlandse merken volgens de BrandZ-methode. Het publiceren van dit soort ranglijsten roept altijd vragen op. Al was het maar omdat d...

Lees verder op Marketingfacts »

2 Facebook shares 2 11 Twitter shares 11 13
Marketingfacts

Inhaken op social media: een paar jaar terug was het vaak nog een waar spektakel. Vier jaar geleden werd er zelfs een heuse 'Newsjackathon' georganiseerd, waarbij deelnemers 24 uur lang zo scherp mogelijk uit de hoek probeerden te komen. En ook bedri...

Lees verder op Marketingfacts »

2 Facebook shares 2 11 Twitter shares 11 13
Marketingfacts

Volgens Statista klikt gemiddeld 75,4 procent van de websitebezoekers hun winkelmandje weg zonder af te rekenen. Dat is natuurlijk jammer, want hierdoor laat je heel wat saleskansen liggen. Retargeting kan helpen deze bezoekers verder te begeleiden naar d...

Lees verder op Frankwatching »

6 Facebook shares 6 7 Twitter shares 7 13
Frankwatching

Er is sprake van een levendige handel onder Uber chauffeurs van inloggegevens. Dat blijkt uit onderzoek van de Amsterdamse zender AT5....

Lees verder op Emerce »

1 Facebook shares 1 10 Twitter shares 10 11
Emerce

Ondernemersnieuws: FNV beschuldigt Picnic van slechte arbeidsomstandigheden, fitnessketen TrainMore haalt 16 miljoen op en Twitter-dienst Boris Veldhuijzen van Zanten failliet....

Lees verder op Sprout »

1 Facebook shares 1 10 Twitter shares 10 11
Sprout

De Deense Saxo Bank neemt onlinebroker BinckBank over. BinckBank bevestigde vrijdag dat de Denen bereid zijn 6,35 euro per aandeel te betalen in contanten. Daarmee wordt de broker gewaardeerd op bijna 424 miljoen euro....

Lees verder op Emerce »

4 Facebook shares 4 6 Twitter shares 6 10
Emerce

Account-based marketing werd begin 2017 getipt als een marketinghype. Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en kunnen we stellen dat het geen hype is. Account-based marketing is here to stay. Om B2B-marketing effectief te laten zijn is het be...

Lees verder op Marketingfacts »

1 Facebook shares 1 9 Twitter shares 9 10
Marketingfacts

Top Names laat iedere week zien en horen hoe de digitalisering nu in ieder haarvat van de samenleving aanwezig is. Alles is digitaal. Van zorg tot onderwijs tot e-commerce tot sport tot overheid. Jaarlijks schuiven tachtig gasten bij Erwin Blom en Roeland...

Lees verder op Marketingfacts »

1 Facebook shares 1 8 Twitter shares 8 9
Marketingfacts

Emotionele connectie is een betere indicatie van klantloyaliteit dan tevredenheid. Echter blijven bedrijven zich onnodig focussen op het optimaliseren van de customer journey, zelfs wanneer de klanttevredenheid al hoog is en het zelden een onderscheidende...

Lees verder op Emerce »

3 Facebook shares 3 5 Twitter shares 5 8
Emerce

Op 26 maart 2019 vindt de eerste editie plaats van Digital Food, een nieuw event dat Emerce samen organiseert met Foodlog....

Lees verder op Emerce »

3 Facebook shares 3 5 Twitter shares 5 8
Emerce