Grote stijging in online winkelen, maar consumenten betalen juist webshops laat. Drie tips om betalingsachterstanden bij je klanten te voorkomen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Manu Steijaert, tot voor kort directeur van McDonald’s Nederland, wordt McDonalds eerste Chief Customer Officer. Hij gaat een nieuwe afdeling aansturen voor data-analyse, marketing en andere digitale bedrijfsactiviteiten om de ontwikkeling van de app en...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Samsung bevestigt in een blogpost dat het dit jaar geen Galaxy Note meer zal uitbrengen, de smartphone met stylus. Op 11 augustus gaat het Zuid-Koreaanse bedrijf nieuwe toestellen aankondigen, sommige met Note-functies....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Google wil het nieuwe reclamesysteem FLoC in Chrome nu in derde kwartaal van 2023 introduceren. Tegen die tijd moet het gebruik van conventionele cookies zijn afgezworen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

BLEND360 neemt het Nederlandse digitale transformatie adviesbureau Engagement Factory uit Eindhoven over voor een onbekend bedrag....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Tesla heeft gisteren de meest recente kwartaalcijfers gepresenteerd (pdf-link). Daarbij viel meteen op dat de fabrikant van elektrische auto’s voor het eerst sinds haar bestaan ook écht winst maakte. De afgelopen acht kwartalen wist Tesla weliswaa...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
DutchCowboys

Cloudkantoorpakketdienst Box lanceert een nieuwe functie om documenten digitaal te ondertekenen. Box Sign laat gebruikers documenten ondertekenen die in de cloud zijn opgeslagen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Consumenten en bedrijven mogen vanaf 2022 hun eigen modems en routers aansluiten op het netwerk van hun telecomaanbieder. Met de beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft de ACM duidelijkheid over h...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Er is een nieuw merk voor gadgets op de markt, gestart door mensen van OnePlus. Het merk heet Nothing en het eerste product zijn oordopjes. Opvallende oordopjes, want Nothing Ear (1) zijn volledig transparant. Zelfs het oplaaddoosje is transparant, z...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
DutchCowboys

Apple boekte in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar een recordomzet van 81,4 miljard dollar, een stijging van 36 procent op jaarbasis. De winst komt uit op 21,7 miljard. Diensten vormen inmiddels de op iPhone na belangrijkste inkomstenbron, met e...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/