Samsung gaat Apple beconcurreren met eigen winkels. Niet toevallig worden de eerste winkels aanstaande woensdag gelanceerd, als Samsung zijn nieuwe vlaggenschip Galaxy S10 uit de doeken doet....

Lees verder op Emerce »

6 Facebook shares 6 9 Twitter shares 9 15
Emerce

Uit een onderzoek van SEMrush gehouden onder ruim 150.000 verschillende websites wereldwijd blijkt dat 42,5% te kampen heeft met gebroken interne links. Dit houdt in dat als mensen die zich op een website begeven op een link klikken, er in 42,5% van...

Lees verder op DutchCowboys »

8 Facebook shares 8 6 Twitter shares 6 14
DutchCowboys

Op 18 februari 2019 is de Payment Service Directive 2 (PSD2) ingegaan. Sinds die datum kun jij bedrijven machtigen om eenmalig of doorlopend jouw bankrekening in te mogen zien. Dat klinkt eng. Maar in de praktijk biedt dit vooral voordelen. Zelfs op...

Lees verder op DutchCowboys »

2 Facebook shares 2 11 Twitter shares 11 13
DutchCowboys

In september vorig jaar werd de Nederlandse retail verrast door plannen van investeerder Roland Kahn, oud HEMA topman Ronald van Zetten en Alexander van Slooten (wehkamp) om V&D nieuw leven gingen in te blazen. Virtueel wel te verstaan. En dat terwij...

Lees verder op Emerce »

3 Facebook shares 3 6 Twitter shares 6 9
Emerce

Dé peilstok voor de marketingkennis van jouw afdeling: krijg inzicht in het actuele NIMA-niveau van een team én de individuele professional met NIMA Marketing Peil. Een ideale methode om te meten waar de mogelijkheden liggen om als afdeling of bedrijf&n...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Marketingfacts

Het is Free a Girl de afgelopen tien jaar gelukt om meer dan 4.500 jonge meisjes te bevrijden die gedwongen worden tot prostitutie. Hoe runt Evelien Hölsken deze non-profit organisatie? "We zijn gewoon een bedrijf en we weten echt wel waar we mee bezig z...

Lees verder op Marketingfacts »

2 Facebook shares 2 7 Twitter shares 7 9
Marketingfacts

Maandag 25 februari start hét jaarlijkse event voor de telecom business. Providers, smartphone fabrikanten, app-ontwikkelaars, netwerk leveranciers en iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt verzamelen zich een week in Barcelona voor het Mobil...

Lees verder op DutchCowboys »

1 Facebook shares 1 7 Twitter shares 7 8
DutchCowboys

Jasmijn en Lyla Kok (27) van startup Oppas Madelief hadden de website voor hun crowdfundactie al helemaal af, toen ze plotseling hoorden dat ze wettelijk helemaal niet mochten crowdfunden. Jasmijn vertelt aan Sprout hoe ze ervan leerden....

Lees verder op Sprout »

3 Facebook shares 3 5 Twitter shares 5 8
Sprout

Een goed idee, maar hoe voer je het uit? Mooie plannen, maar het is er nooit van gekomen? Een goed voornemen, maar zo lastig vol te houden? Hoe zorg je er zelf voor dat jouw (business)plannen wél slagen? Door je plan met OGSM op één A4 te zetten en op...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Frankwatching

PostNL gaat alleen nog werken met uitzendkrachten in zijn pakkettensorteercentra. PostNL wil naar eigen zeggen 'duidelijkheid geven in de maatschappelijke discussie over contracting'. Bedoeld wordt de kritiek op schijnconstructies....

Lees verder op Emerce »

3 Facebook shares 3 4 Twitter shares 4 7
Emerce