Het begint er op te lijken dat heel veel mensen de komende weken verplicht moeten thuisblijven. Of misschien gewoon thuiswerken, als ze het soort baan hebben dat dat toe laat. Tegen hun zin en (hopelijk) zonder zich ziek te voelen. Je kunt natuurlijk gewo...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Elja Daae Blog

Heb je de beruchte video van Nike al gezien? Die met de Footballs-speler die weigerde te knielen? Nee? Is mooi stukje werk hoor. Bekijk hem even. Full screen, geluid aan! Dan kunnen we het er daarna even over hebben. Meeslepend verhaal, he? Inspirerend, o...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Elja Daae Blog

Ik was weer op The Next Web, dit jaar, de grote Tech conferentie in Amsterdam. Ik vond het leuker dan ooit. Niet alleen vanwege de sprekers, maar ook vanwege de start-ups. Ik ontdekte een aantal content start-ups: start-ups die het leven van bloggers, web...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

Voor mijn boek ben ik aan het nadenken over wat nu een social media expert maakt. En ik kan het weten. En niet alleen omdat ik er een ben :). Nee, ik weet het omdat ik er zoveel ontmoet. En niet alleen, zoals je zou denken, mensen die net als ik hun geld...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

De afgelopen jaren deed ik ieder jaar mee aan het prachtige initiatief van HJ, #mijnmoment. Dit jaar slaat hij over, maar dat neemt niet weg dat ik een belangrijk moment had. En als ik iets geleerd heb over het bloggen van je leven, de afgelopen jaren, is...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

Weet je wat ik me realiseerde, zojuist? Dat ik mijn blog mis. Zo erg dat ik er wakker van werd en dus om 04:30 begon te typen. Best wel erg, eigenlijk. Je weet dat er iets mis is als je af en toe opeens een blogtitel of een blogzin in je hoofd hebt, en je...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

De afgelopen tijd ging ik als beginner aan de slag met Facebook live. En dat bleek allemaal niet zo simpel als ik dacht. Maar hoe meer je het doet, hoe meer je leert. Ik testte van alles, ging live op allerlei manieren en plekken, en zo langzamerhand bego...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Elja Daae Blog

Het is een raar geheim van social media: als je nooit missers hebt, heb je ook nooit hits. Dat is best makkelijk te verklaren. Maar soms is het goed om jezelf er even aan te helpen herinneren. Vandaag was ik veel te lang bezig met een video voor LinkedIn....

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Elja Daae Blog

Ik vrees dat ik er wel eens aan ten prooi ben gevallen, op dit blog: productiviteitspraatjes. Je kent het wel: gebruik je tijd effectiever en wees succesvol. Maar ik begin me af te vragen of dat wel goed advies is. En wat mensen bedoelen als ze zeggen: &#...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Elja Daae Blog

Eigenlijk, realiseerde ik me gisteren, zijn wij mensen niets veranderd sinds de holbewoners. We zijn gericht op overleven. En daarbij hoort het vermijden van pijn. Maar dat realiseer je je pas echt als je een Oh Shit! Moment (OSM) meemaakt. Zoals ik van d...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Elja Daae Blog
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/