Wat zijn de social media trends van 2019? Het is een onderwerp dat me bezig houdt. Want, vraag ik me af, zijn die echt anders dan de afgelopen jaren? Of kun je net zo goed die van 2018, 2017, of 2016 bekijken? Social media trendlijstjes zijn zelden ‘...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Elja Daae Blog

Heb je de beruchte video van Nike al gezien? Die met de Footballs-speler die weigerde te knielen? Nee? Is mooi stukje werk hoor. Bekijk hem even. Full screen, geluid aan! Dan kunnen we het er daarna even over hebben. Meeslepend verhaal, he? Inspirerend, o...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Elja Daae Blog

Deze week is het social media week. Een feestje natuurlijk voor mensen als ik die social media niet alleen gebruiken maar er ook hun werk van hebben gemaakt. Je kunt je nog niet omdraaien of je loopt tegen een mede-enthousiast aan. En gisteravond liep ik...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Elja Daae Blog

Mooie visuele Instagramcontent, we zijn er allemaal naar op zoek. Want het is wel duidelijk dat Instagram The Next Big Thing is. Alleen als je doelgroep voornamelijk 40+ is, heb je nog even de tijd. Maar zijn je klanten, patiënten, toekomstige collega...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 7
Elja Daae Blog

Iedere week geef ik presentaties over organisch bereik op social media. Want organisch, onbetaald bereik op social media is een van de meest krachtige tools die je hebt, in marketing en communicatie. Maar ook een van de meest onderschatte. En een van de m...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 6 Twitter shares 6 6
Elja Daae Blog

Ik zie de discussie heel vaak oplaaien: moet je investeren in een blog of in social media? Dat is voor mij een interessante discussie, want ik heb veel ervaring met allebei. En denk dat je gek bent als je het niet allebei doet, als je iets te verkopen heb...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Elja Daae Blog

De toekomst van blogs. Het houdt me bezig. Dat komt: ze dekken zelden de lading, als je ze wilt gebruiken om er een verhaal te vertellen. Een blog voldoet eigenlijk niet voor het verslaan van gebeurtenissen, bedacht ik, toen ik hier verslag wilde doen va...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

Ik was weer op The Next Web, dit jaar, de grote Tech conferentie in Amsterdam. Ik vond het leuker dan ooit. Niet alleen vanwege de sprekers, maar ook vanwege de start-ups. Ik ontdekte een aantal content start-ups: start-ups die het leven van bloggers, web...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

Winnen. Het doet er toe. Ook online. Of je nou ondernemer bent of in loondienst, je organisatie heeft altijd online concurrenten. En van die concurrenten moet je winnen. Gelukkig is er iets dat vrijwel niemand doet. Iets waarvoor jij de ingrediënten gewo...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog

De afgelopen drie dagen heb ik van 3 mensen de vraag gekregen hoe ze geld kunnen verdienen door iets te doen met social media of websites of advies daarover. Allemaal zeiden ze: “Ik denk er over om…”. En terwijl ik met ze praatte, mailde...

Lees verder op Elja Daae Blog »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Elja Daae Blog
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/