Een tijdje geleden realiseerde ik me dat ik iets fout deed met mijn nieuwsbrief. Hij sprak een heleboel mensen aan, dat wel. Maar niet de mensen aan wie ik doorgaans trainingen geef. En daar was hij wel voor bedoeld. Dat kwam omdat ik het meer en meer ove...

Lees verder op Elja Daae Blog »

37 Facebook shares 37 3 Twitter shares 3 40
Elja Daae Blog

Wat zijn de social media trends van 2019? Het is een onderwerp dat me bezig houdt. Want, vraag ik me af, zijn die echt anders dan de afgelopen jaren? Of kun je net zo goed die van 2018, 2017, of 2016 bekijken? Social media trendlijstjes zijn zelden ‘...

Lees verder op Elja Daae Blog »

19 Facebook shares 19 10 Twitter shares 10 29
Elja Daae Blog

Ik vrees dat ik er wel eens aan ten prooi ben gevallen, op dit blog: productiviteitspraatjes. Je kent het wel: gebruik je tijd effectiever en wees succesvol. Maar ik begin me af te vragen of dat wel goed advies is. En wat mensen bedoelen als ze zeggen: &#...

Lees verder op Elja Daae Blog »

21 Facebook shares 21 3 Twitter shares 3 24
Elja Daae Blog

Heb je de beruchte video van Nike al gezien? Die met de Footballs-speler die weigerde te knielen? Nee? Is mooi stukje werk hoor. Bekijk hem even. Full screen, geluid aan! Dan kunnen we het er daarna even over hebben. Meeslepend verhaal, he? Inspirerend, o...

Lees verder op Elja Daae Blog »

15 Facebook shares 15 8 Twitter shares 8 23
Elja Daae Blog

Wil je mooie Instagram stories maken voor je Instagram account? Goed idee! Vooral als je een zakelijke doelgroep hebt. Want Instagram stories zijn een totaal nieuwe manier om een verhaal te vertellen. Instagram stories zijn reeksen bewerkte foto’s,...

Lees verder op Elja Daae Blog »

19 Facebook shares 19 2 Twitter shares 2 21
Elja Daae Blog

Wie mij volgt, weet dat ik een stiekem een hekel heb aan het Facebook algoritme (zie verderop). Maar van de week las ik iets dat me weer deed realiseren dat niemand nog op Facebook rond zou hangen als dat algoritme er niet was. Eerlijk is eerlijk: het is...

Lees verder op Elja Daae Blog »

19 Facebook shares 19 0 Twitter shares 0 19
Elja Daae Blog

Deze week is het social media week. Een feestje natuurlijk voor mensen als ik die social media niet alleen gebruiken maar er ook hun werk van hebben gemaakt. Je kunt je nog niet omdraaien of je loopt tegen een mede-enthousiast aan. En gisteravond liep ik...

Lees verder op Elja Daae Blog »

10 Facebook shares 10 8 Twitter shares 8 18
Elja Daae Blog

Wie dit blog volgt, heeft me al een paar dagen niet gezien. Maar ik was er wel. Want ik zit al sinds maandag iedere dag en iedere avond aan deze website te werken. Want wie wil concurreren op de zoektermen die potentiële klanten in Google typen, moet het...

Lees verder op Elja Daae Blog »

11 Facebook shares 11 2 Twitter shares 2 13
Elja Daae Blog

De afgelopen drie dagen heb ik van 3 mensen de vraag gekregen hoe ze geld kunnen verdienen door iets te doen met social media of websites of advies daarover. Allemaal zeiden ze: “Ik denk er over om…”. En terwijl ik met ze praatte, mailde...

Lees verder op Elja Daae Blog »

5 Facebook shares 5 4 Twitter shares 4 9
Elja Daae Blog

Eigenlijk, realiseerde ik me gisteren, zijn wij mensen niets veranderd sinds de holbewoners. We zijn gericht op overleven. En daarbij hoort het vermijden van pijn. Maar dat realiseer je je pas echt als je een Oh Shit! Moment (OSM) meemaakt. Zoals ik van d...

Lees verder op Elja Daae Blog »

6 Facebook shares 6 3 Twitter shares 3 9
Elja Daae Blog