Wil je mooie Instagram stories maken voor je Instagram account? Goed idee! Vooral als je een zakelijke doelgroep hebt. Want Instagram stories zijn een totaal nieuwe manier om een verhaal te vertellen. Instagram stories zijn reeksen bewerkte foto’s,...

Lees verder op Elja Daae Blog »

40 Facebook shares 40 2 Twitter shares 2 42
Elja Daae Blog

Een tijdje geleden realiseerde ik me dat ik iets fout deed met mijn nieuwsbrief. Hij sprak een heleboel mensen aan, dat wel. Maar niet de mensen aan wie ik doorgaans trainingen geef. En daar was hij wel voor bedoeld. Dat kwam omdat ik het meer en meer ove...

Lees verder op Elja Daae Blog »

37 Facebook shares 37 3 Twitter shares 3 40
Elja Daae Blog

Wat zijn de social media trends van 2019? Het is een onderwerp dat me bezig houdt. Want, vraag ik me af, zijn die echt anders dan de afgelopen jaren? Of kun je net zo goed die van 2018, 2017, of 2016 bekijken? Social media trendlijstjes zijn zelden ‘...

Lees verder op Elja Daae Blog »

20 Facebook shares 20 10 Twitter shares 10 30
Elja Daae Blog

Ik vrees dat ik er wel eens aan ten prooi ben gevallen, op dit blog: productiviteitspraatjes. Je kent het wel: gebruik je tijd effectiever en wees succesvol. Maar ik begin me af te vragen of dat wel goed advies is. En wat mensen bedoelen als ze zeggen: &#...

Lees verder op Elja Daae Blog »

21 Facebook shares 21 3 Twitter shares 3 24
Elja Daae Blog

De afgelopen jaren deed ik ieder jaar mee aan het prachtige initiatief van HJ, #mijnmoment. Dit jaar slaat hij over, maar dat neemt niet weg dat ik een belangrijk moment had. En als ik iets geleerd heb over het bloggen van je leven, de afgelopen jaren, is...

Lees verder op Elja Daae Blog »

20 Facebook shares 20 4 Twitter shares 4 24
Elja Daae Blog

Mooie visuele Instagramcontent, we zijn er allemaal naar op zoek. Want het is wel duidelijk dat Instagram The Next Big Thing is. Alleen als je doelgroep voornamelijk 40+ is, heb je nog even de tijd. Maar zijn je klanten, patiënten, toekomstige collega...

Lees verder op Elja Daae Blog »

17 Facebook shares 17 7 Twitter shares 7 24
Elja Daae Blog

Heb je de beruchte video van Nike al gezien? Die met de Footballs-speler die weigerde te knielen? Nee? Is mooi stukje werk hoor. Bekijk hem even. Full screen, geluid aan! Dan kunnen we het er daarna even over hebben. Meeslepend verhaal, he? Inspirerend, o...

Lees verder op Elja Daae Blog »

15 Facebook shares 15 8 Twitter shares 8 23
Elja Daae Blog

Verticale video, mensen. Als je er nog niet aan begonnen was, heb je pech. Misschien dacht je dat vertikale video een typisch jongerendingetje was. Iets voor Snapchat, of zo. Maar iedereen die een doelgroep wil bereiken wordt langzamerhand richting de afg...

Lees verder op Elja Daae Blog »

18 Facebook shares 18 2 Twitter shares 2 20
Elja Daae Blog

Wie mij volgt, weet dat ik een stiekem een hekel heb aan het Facebook algoritme (zie verderop). Maar van de week las ik iets dat me weer deed realiseren dat niemand nog op Facebook rond zou hangen als dat algoritme er niet was. Eerlijk is eerlijk: het is...

Lees verder op Elja Daae Blog »

19 Facebook shares 19 0 Twitter shares 0 19
Elja Daae Blog

Deze week is het social media week. Een feestje natuurlijk voor mensen als ik die social media niet alleen gebruiken maar er ook hun werk van hebben gemaakt. Je kunt je nog niet omdraaien of je loopt tegen een mede-enthousiast aan. En gisteravond liep ik...

Lees verder op Elja Daae Blog »

10 Facebook shares 10 8 Twitter shares 8 18
Elja Daae Blog
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/