Na het mea culpa van PostNL lijkt ook websuper Picnic deels te bezwijken onder de kritiek van FNV. De bond dreigde met de rechter als Picnic niet de supermarkt cao zou invoeren....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Les krijgen van een robot klinkt als iets voor de toekomst maar onlangs heeft het bedrijf Jemax Robotics de laatste testen afgerond op verschillende basisscholen met de schrijfrobot Sqriba. De robot bleek een uitermate geschikt hulpmiddel voor het aa...

Lees verder op DutchCowboys »

2 Facebook shares 2 1 Twitter shares 1 3
DutchCowboys

De medische app FibriCheck detecteert hartritmestoornissen via de smartphone. Quompium, de Limburgse start-up achter deze app en een pionier in mobile health, staat op het punt om ook de Verenigde Staten te veroveren. Co-founder en COO Bieke Van...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Bloovi

Nederland, Luxemburg, Polen, Italië en Finland kunnen zich niet scharen achter de omstreden concepttekst voor de nieuwe EU-auteursrechtrichtlijn. Zij hebben dan ook tegengestemd....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

De verwachtingen voor de bouwproductie zijn rooskleurig. Als we het EIB (Economisch Instituut Bouw) moeten geloven, dan groeit de sector zeker tot en met 2023 gemiddeld met 2-3% per jaar. Tenminste, als de economische ontwikkelingen geen roet in het eten...

Lees verder op BouwKennisBlog »

2 Facebook shares 2 1 Twitter shares 1 3
BouwKennisBlog

Coolblue heeft vorig jaar een omzet gerealiseerd van 1,35 miljard euro. Dit is 160 miljoen euro meer dan in het jaar 2017. De omzetgroei komt volgens de omnichannel-speler mede door de Engels- en Franstalige website en app. Het is sinds vorig jaar dat Coo...

Lees verder op Ecommerce News »

2 Facebook shares 2 1 Twitter shares 1 3
Ecommerce News

De langverwachte documentaire 'Drive to Survive' is vanaf 8 maart te zien op Netflix. Tien afleveringen lang kun je zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de Formule 1. Zoals Netflix zelf zegt kun je gaan kijken naar "De beste coureurs va...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
DutchCowboys

De steeds hogere eisen die consumenten aan service stellen, zorgen ervoor dat organisaties op scherp staan. Omnichannel webcare, live chat en chatbots, we halen ze allemaal uit de kast om de klant zo goed mogelijk te helpen.  Maar waarom is het zo van be...

Lees verder op 42bis »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
42bis

Nu artificial intelligence steeds vaker wordt toegepast, groeit de behoefte aan transparantie. Alles wat eerst verborgen was, komt nu steeds meer out in the open. Consumentenrechtadvocaten verleggen hun focus van datacollectie naar hoe AI al die data gebr...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Voice shopping zal in 2022 alleen al in de VS en het VK goed zijn voor een omzet van meer dan veertig miljard dollar. Dat betekent dat de visuele component van je merkidentiteit niet altijd zichtbaar zal zijn. Hoe blijf je als merk overeind in een scherml...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce