VR-bril HTC Vive komt binnenkort met een Vive Pro Eye. De 1649-euro kostende VR-bril heeft als extra dat hij van oogtracking gebruikmaakt. HTC Vive beschrijft de betere eyetracking zelf zo: “creëer meer expressieve avatars voor immersive virtuele...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
DutchCowboys

Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Netflix, Spotify, Amazon, maar ook Google worden vaak genoemd als het over AI gaat. Maar wat is AI nou echt? Wat kunnen we er als marketeer mee? En zijn er naast de grote moge...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Marketingfacts

De ontwikkelingen op LinkedIn gaan razendsnel en sinds januari zijn er alweer een aantal interessante features uitgerold. Zo krijg je na een connectieverzoek nu ook direct een mogelijkheid de bedrijfspagina van die persoon te volgen. Zie jij het aantal vo...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 3 Twitter shares 3 3
Emerce

Door processen te digitaliseren in de cloud kunnen bedrijven efficiëntiewinsten boeken die soms verrassend ver gaan. Business analyst Damiaan Keppens van Yerpa, dat geïntegreerde ERP-systemen bouwt, ziet vooral voor kmo’s nog heel wat braakli...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Bloovi

Grote ondernemingen als Walmart, Target en Best Buy zijn allemaal tegen uitdagingen aangelopen, of het nu ging om lokale voorkeuren, prijsniveau, taalproblemen of juridische kwesties. Middelgrote bedrijven die internationaal willen groeien, kunnen daarom...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
Emerce

Je allereerste auto kopen: voor veel starters een grote mijlpaal! Maar ook voor de ervaren autokoper blijft het een mooi moment. Niet meer als sardientjes in blik tijdens spitsuur in de trein, geen stress meer bij vertraging of staking in het openbaa...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
DutchCowboys

Langdradige checks of geestdodende klussen? Dat is geen probleem voor vele Zweedse bedrijven; zij laten robots dit soort eentonige werkzaamheden uitvoeren. De banken in het land zijn druk bezig met het ontwikkelen van robotische klantenservices en ch...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 2 Twitter shares 2 2
DutchCowboys

Hoewel de online foodmarkt met zo’n vijf procent nog niet erg dominant is, is het al tijden één van de grootste groeimarkten. Gecombineerd met de toenemende belangstelling voor gezond eten ziet Jack Stroeken, medeoprichter van Ekomenu, een mooie t...

Lees verder op Ecommerce News »

0 Facebook shares 0 1 Twitter shares 1 1
Ecommerce News

Corporates der Lage Landen: word wakker! Jullie investeren te weinig in Nederlandse scaleups en dat schaadt de economie van morgen, zo blijkt uit nieuw onderzoek....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 1 Twitter shares 1 1
Sprout

Netvlies deelt haar kennis over Scrum in een gratis webinar van een uur. De 48 online experts van dit vooraanstaande digital agency uit Breda scrummen sinds 2010. Aan de hand van een praktijkcase zie je hoe Scrum werkt en hoe je er je projecten sneller en...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Marketingfacts
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/