JMango360, het platform om mobiele shopping-apps te maken, heeft vandaag bekendgemaakt een strategische samenwerking aan te gaan met de populaire webwinkelsoftware-aanbieder PrestaShop. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van PrestaShop gemakkelijk een...

Lees verder op Ecommerce News »

12 Facebook shares 12 2 Twitter shares 2 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 14
Ecommerce News

Google mag smartphonefabrikanten in Europa niet langer verplichten om Google apps mee te leveren als ze Android gratis willen gebruiken voor hun toestellen. Daarmee valt een belangrijke inkomstenbron voor Google weg. Moeten fabrikanten straks gaan betalen...

Lees verder op Emerce »

4 Facebook shares 4 9 Twitter shares 9 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 13
Emerce

Ontwikkelaar van mobiele software voor webwinkels Jmango360 sluit een samenwerkingsverband met PrestaShops. Hierdoor kunnen 270.000 webwinkels wereldwijd, 10.000 in de Benelux, met een druk op de knop een mobiele app genereren....

Lees verder op Emerce »

5 Facebook shares 5 7 Twitter shares 7 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 12
Emerce

Facebook zal berichten verwijderen die aanzetten tot gewelddadig gedrag. Het gaat hierbij om misleidende informatie. De reden hiervoor is dat misinformatie heeft geleid tot fysiek geweld. Facebook verwijdert gewelddadige content Facebook gaat posts...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 12 Twitter shares 12 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 12
DutchCowboys

Ford onthulde begin 2018 het grootste billboard ter wereld (5265 m2) in Madrid. De uitgelezen manier om de boodschap van Ford 'Life is out there, are you?' aan een zo groot mogelijk publiek uit te dragen. Maar, hoe groter hoe beter? Deze ge...

Lees verder op Marketingfacts »

1 Facebook shares 1 10 Twitter shares 10 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 11
Marketingfacts

In de VS zijn ze er al uit. Daar wil een gedeelte van de Senaat dat 'emergency alerts' over bijvoorbeeld tsunami's, nucleaire aanvallen en andere ellende niet alleen op tv en radio worden gemeld, maar ook via streaming diensten als Netflix en Spotify...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 10
DutchCowboys

In mijn vorige artikel over App Store Optimalisatie (ASO) vertelde ik voornamelijk over hoe jij zelf je app zo goed mogelijk kunt optimaliseren voor app stores. In dit artikel ligt de focus meer op signalen van bezoekers, én op de invloed daarvan op de...

Lees verder op Frankwatching »

2 Facebook shares 2 8 Twitter shares 8 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 10
Frankwatching

Wil je een favicon toevoegen aan je WordPress-website? Het toevoegen van een favicon is heel eenvoudig. In dit artikel laat ik je zien hoe je een favicon maakt, waar de afbeelding aan moet voldoen en hoe je deze vervolgens toevoegt aan je WordPress-site....

Lees verder op WordPress Lounge »

8 Facebook shares 8 1 Twitter shares 1 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 9
WordPress Lounge

5 manieren om events in te zetten als krachtige marketing tool 1. Feedback verzamelen & toepassen Een event is een prachtige manier om te horen wat er leeft bij je klanten. Nodig je fanatiekste gebruikers uit en vraag hen hoe jou...

Lees verder op Sprout »

7 Facebook shares 7 2 Twitter shares 2 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 9
Sprout

Tom Gruber was de laatste van het originele Siri-team die nog in Cupertino werkte, maar nadat de andere twee oprichters van de AI-assistent ook al afgezwaaid waren bij Apple vertrekt Gruber nu ook. Hij gaat naar eigen zeggen weg om tijd te kunnen ste...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 7 Twitter shares 7 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 7
DutchCowboys