De Nederlandse consument ging afgelopen inkoopperiode vaker naar bol.com dan naar Amazon. De gemiddelde korting op Black Friday-deals, zo blijkt nu, lag rond de dertig procent. De drukte koopjesweek ooit verliep zonder grote kleerscheuren....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

De verzekeringswereld digitaliseert razendsnel: klantenbehoeften veranderen en de online concurrentie wint terrein, dus makelaars en maatschappijen moeten (en willen) mee in die evolutie. Insurtech-speler WeGroup bouwt technologie waarmee verzekeri...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Bloovi

Werk verandert continue. Om relevant te blijven als customer experience (cx) professional vraagt dat om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt daarbij met compacte programma’s door 100% vakexperts. Wat leer je tijdens een opleidin...

Lees verder op Customerfirst »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Customerfirst

Virtueel van haarkleur wisselen, met een spraakassistent shoppen of binnen tien minuten je boodschappen thuis. Retailland staat op z’n kop. En met een pandemie als katalysator volgen de ontwikkelingen zich in rap tempo op. Deze snel opkomende retailtren...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Marketingfacts

Er komen ingrijpende veranderingen aan voor online marketeers en web-analisten. Ook in het jaar 2022 zullen we ons stevig moeten aanpassen op ontwikkelingen in het internetlandschap, zoals de beperking van third-party cookies en de opkomst van voorspellen...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Frankwatching

In de biografie Oerend hard beschrijft journalist Jos Palm de kinderjaren van Bennie Jolink. De reden dat ik dat boek aan het lezen ben, is dat ik 18 jaar geleden als vader van onze pasgeboren baby het nummer Oerend hard als slaapliedje zong. Dat was een...

Lees verder op Schrijvenvoorinternet »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Schrijvenvoorinternet

Webwinkels hebben het ook na Black Friday nog druk gehad. Webwinkels draaiden de afgelopen zeven dagen een vijfde meer omzet dan dezelfde week een jaar geleden. Die conclusie trekt Betaalvereniging Nederland op basis van betaaldata van de afgelopen week....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Apple Watch is een heel populaire gadget, maar het is wel een erg aanwezig apparaat om je pols. Apple heeft een kleiner slim toestel in gedachten, namelijk de smartring. Dit is wat zo’n ring tof zou maken. Het is subtiel Niet iedereen vindt het ev...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

De afgelopen is Facebook’s moederbedrijf Meta regelmatig in het nieuws vanwege de voorgenomen bouw van een mega datacenter in Zeewolde. Zowel Meta als de gemeente willen er alles aan doen om het datacenter, dat voor werkgelegenheid zorgt, naar Flev...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

De Nederlandse consument laat zijn bestellingen bij webwinkels steeds vaker duurzaam bezorgen als hij de keuze heeft. Logistiek techbedrijf Paazl signaleert een kleine verdubbeling van vier procent vorig jaar naar zeven procent in de afgelopen week....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/