Als het over ons klimaatbeleid gaat, kan Steven Van Praet, interim-CEO van FutureproofedCities, zijn ergernis nog amper verbergen. “Lokaal beleid gaat nog te veel over een scheefliggende tegel of over vijf verkeerplaatsen die dreigen te sneuvelen...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Bloovi

Herinner je je nog de Morandi-brug in Genua? Of de problemen met de Brusselse tunnels? In beide gevallen waren er van het ene op het andere moment technische implicaties, wat in Italië zelfs leidde tot vele slachtoffers door de ‘plotse’ ineens...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Bloovi

Hoe bereid je je voor op een crisis? Lees de tips van deskundige Frank Peters en zet een flinke stap in de goede richting!...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Marketingfacts

Dept voegt alweer een buitenlandse partner toe aan zijn internationale portfolio. Het toonaangevende Zwitserse bureau Hinderling Volkart sluit zich aan bij digital agency Dept....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

David Vermeulen is de oprichter van The Inner Circle, een dating platform voor ambitieuze mensen. Het platform tikt de twee miljoen leden aan, is actief in 25 landen en heeft een elitair imago. Waarom geloven ze er niet in om iedereen à la Tinder toe te...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Marketingfacts

Het aantal QR-betalingen aan goede doelen is volgens de Stichting Collecteplan verdrievoudigd....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Philips wil af van zijn huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, de Automatic Coffee Machine en de Airfryer. Het onderdeel is goed voor 2,3 miljard euro aan omzet in 2019, maar behoort niet langer tot de kerntaken....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Na een proefperiode van enkele maanden lanceert start-up Packaly zijn diensten nu voor alle lokale retailers. Online bestellingen worden direct vanuit de magazijnen van winkels en webwinkels per fiets bezorgd in de nabije omgeving....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

De groei van het aantal domeinnamen van de Nederlandse extensie .nl neemt af. Domeinnamen van nieuwe extensies, zoals .shop, .online en .fun, zijn daarentegen in opkomst. Dat blijkt uit het domeinnaamonderzoek dat is uitgevoerd door Hostnet....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/