Zeker 5 miljoen Nederlanders luisteren naar podcasts. Dit blijkt uit de Markteffect Podcast Monitor, een representatief onderzoek onder 1039 Nederlanders dat in november 2019 voor de tweede keer werd uitgevoerd....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

De winnaar van de 2019 Felipe Rodriguez Award is Marleen Stikker, oprichter van de Waag Society. Bits of Freedom reikt de onderscheiding ieder jaar uit aan een persoon die een positieve bijdrage heeft geleverd aan privacy en communicatievrijheid online....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

Ergens in 2015 was ik #wijze mens op het FlandersDC event Creative Ville in Brussel. Ik had mijn eigen gocart en deed daarmee speeddates. Zoveel jaren later ben ik nog eens op dit event geraakt en ditmaal in de volledig gerenoveerde Antwerpse Handelsbeurs...

Lees verder op Dailybits »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Dailybits

NU.nl zit op TikTok en zoekt in de komende maanden uit hoe de nieuwsmaker het nieuwe medium kan inzetten. "Het is interessant, omdat hier een doelgroep zit die vanwege de leeftijd nog niet op NU.nl zit", zegt hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Online reviews zijn een belangrijk en sterk wapen in online marketing, dat bewijst Flinders. Deze Zaanse winkel in designmeubels en verlichting laat de beoordeling van zijn klanten terugkomen in vrijwel de hele customer journey....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

IKEA levert al enige tijd slimme lampen, en daar is nu decoratieve lamp met een zogeheten E26-fitting bijgekomen. Je kunt de lamp dimmen via de app of de draadloze dimmer....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Het moet makkelijker worden voor telecomaanbieders om clouddiensten en -functies te integreren in hun netwerken. Daardoor wordt het makkelijker om nieuwe diensten, waaronder IoT-praktijken op 5G-netwerken, te bouwen en lanceren....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Het speelveld van de moderne projectmanager is altijd in beweging. Door de constante stroom aan nieuwe trends, tools en tactieken moet je je dus continu blijven ontwikkelen. Daar komt bij dat je als projectmanager veel invloed hebt op het al d...

Lees verder op Heuvel Marketing »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Heuvel Marketing

Mediamarkt bestaat dit jaar 20 jaar. En dat willen ze weten ook! Daarom komen ze nu rondom Black Friday met meer dan een week aan dikke kortingen en de beste deals. De Black Friday Pre-Party. De koopjesjacht begint vandaag op 22 november en stopt om...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
DutchCowboys

ABN AMRO trekt de stekker uit de Android-app Wallet, die de functie van een mobiele portefeuille vervulde. Te weinig klanten maken er gebruik van: vijf procent....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/