Ondanks dat er inmiddels veel wordt geadverteerd via social media, blijkt dat de Nederlander daar niet op zit te wachten. Zo vindt slechts 5% van alle Nederlanders in de leeftijd van 14 jaar en ouder reclame via Facebook een goed idee. Deze en nog 25 ande...

Lees verder op Emerce »

5 Facebook shares 5 14 Twitter shares 14 22 LinkedIn shares 22 0 GooglePlus shares 0 41
Emerce

Queen zong het al eens: ‘I want it all, and I want it now’. Deze zin lijkt met de dag relevanter te worden voor marketeers bij het opstellen van een klantprofiel. De connected customer beweegt over meerdere kanalen bepaalt zelf wanneer en waar hij con...

Lees verder op Frankwatching »

2 Facebook shares 2 19 Twitter shares 19 17 LinkedIn shares 17 0 GooglePlus shares 0 38
Frankwatching

Machine learning inzetten bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers? Het klinkt misschien futuristisch, maar heel wat bedrijven bewijzen vandaag al dat het zéér nuttig kan zijn. “Nu de computer alle repetitieve en tijdrovende taken ov...

Lees verder op Bloovi »

9 Facebook shares 9 10 Twitter shares 10 18 LinkedIn shares 18 0 GooglePlus shares 0 37
Bloovi

Bij cyberaanvallen denken we al snel aan ingewikkelde schermen vol programmeercode en flashy terminalvensters. Toch is de werkelijkheid vaak een stuk minder techy. Veel aanvallen vinden namelijk plaats door een oeroude val: menselijke misleiding, ofw...

Lees verder op DutchCowboys »

2 Facebook shares 2 20 Twitter shares 20 15 LinkedIn shares 15 0 GooglePlus shares 0 37
DutchCowboys

De hoeveelheid informatie waar een overheid mee te maken heeft, groeit sterk. Een groot deel van deze informatie komt niet uit de eigen organisatie, maar van buitenaf: burgers, bedrijven, leveranciers, collega-overheden en andere stakeholders zorgen voor...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 22 Twitter shares 22 9 LinkedIn shares 9 0 GooglePlus shares 0 31
Frankwatching

De kogel is door de kerk: er is een regeerakkoord. Er worden ministers aangesteld en zo krijgt Rutte III vorm. Alles is in kannen en kruiken. Of toch niet? Wat mij betreft, ontbreekt er nog een belangrijke ministerpost in de nieuw gevormde regering,...

Lees verder op DutchCowboys »

6 Facebook shares 6 15 Twitter shares 15 5 LinkedIn shares 5 0 GooglePlus shares 0 26
DutchCowboys

Een bijbaantje op een expeditiekantoor in de Rotterdamse havens leerde Jarell Habets dat er een wereld te winnen viel. "Ik zag wat een papierwinkel een expeditiekantoor is. Je was de hele dag bezig om door de onduidelijkheid van de markt he...

Lees verder op Marketingfacts »

3 Facebook shares 3 12 Twitter shares 12 11 LinkedIn shares 11 0 GooglePlus shares 0 26
Marketingfacts

Siri is een prima digitale assistent, maar dingen correct uitspreken is soms toch wel een probleem. Het is echter een probleem dat je kunt oplossen, met zo'n optie in je iPhone die je vermoedelijk niet kent omdat niemand het je ooit verteld heeft....

Lees verder op DutchCowboys »

5 Facebook shares 5 17 Twitter shares 17 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 22
DutchCowboys

Het Nederlands bereik van winkelplatform AliExpress is sinds 2015 verdubbeld. De site en app bereik nu maandelijks 29 procent van de Nederlandse online populatie, zo laten nieuwe bereikcijfers van marktonderzoeker GfK zien....

Lees verder op Emerce »

1 Facebook shares 1 8 Twitter shares 8 5 LinkedIn shares 5 0 GooglePlus shares 0 14
Emerce

BinckBank verkoopt het fintech softwarebedrijf Able aan Topicus. Dat maakte de online bank vanochtend bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers. Able ontwikkelt oplossingen voor banken en verzekeraars op het gebied van vermogensbeheer, sparen en be...

Lees verder op Emerce »

2 Facebook shares 2 7 Twitter shares 7 5 LinkedIn shares 5 0 GooglePlus shares 0 14
Emerce