Twee Rotterdamse ondernemers hebben De Koffiejongens opgericht, naar eigen zeggen het eerste bedrijf in Nederland dat uitsluitend 'abonnementen' op koffiecups aanbiedt en die vervolgens door de brievenbus laat thuisbezorgen....

Lees verder op Emerce »

1 Facebook shares 1 6 Twitter shares 6 46 LinkedIn shares 46 1 GooglePlus shares 1 54
Emerce

Telecom CM uit Breda koopt twee Duitse sms-dienstverleners en haalt daarmee ook nieuwe oude technologie in huis: postverzending....

Lees verder op Emerce »

7 Facebook shares 7 14 Twitter shares 14 31 LinkedIn shares 31 1 GooglePlus shares 1 53
Emerce

Vertelt Daniël Van Dessel, CEO van Loxone Benelux, niet dat Loxone domotica aanbiedt, want dan schieten zijn ogen vuur. “Domotica kan iedereen. Wat wij aanbieden, is een Smart Home oplossing voor leven met autopiloot. Domotica is ingewikkeld e...

Lees verder op Bloovi »

34 Facebook shares 34 7 Twitter shares 7 8 LinkedIn shares 8 2 GooglePlus shares 2 51
Bloovi

Net als in andere branches zijn ook in de financiële dienstverlening tal van disruptors te vinden. Deze fintech-ondernemingen zien veel innovatiemogelijkheden en grijpen deze kansen ook. Moet de gevestigde orde in bank- en verzekeringsland zich zorgen ma...

Lees verder op Frankwatching »

4 Facebook shares 4 25 Twitter shares 25 16 LinkedIn shares 16 2 GooglePlus shares 2 47
Frankwatching

Het onlangs gelanceerde investeringsfonds Block Party zet bekende voetballers, dj’s en andere sterren in om veelbelovende startups aan te jagen. Mede-initiatiefnemer Funs Jacobs vertelt over het fonds dat hij samen met voetballer Gregory van der...

Lees verder op Sprout »

35 Facebook shares 35 2 Twitter shares 2 10 LinkedIn shares 10 0 GooglePlus shares 0 47
Sprout

Het begint er op te lijken dat er elke week weer een bedrijf een functie van Snapchat kopieert. Natuurlijk blijft Snapchat ook zelf steeds innoveren. Niet alleen gericht op de gebruiker, maar vooral voor bedrijven komen er steeds meer mogelijkheden op Sna...

Lees verder op Marketingfacts »

4 Facebook shares 4 20 Twitter shares 20 11 LinkedIn shares 11 3 GooglePlus shares 3 38
Marketingfacts

Kun je het je voorstellen om als meisje al voor je vijftiende zwanger te zijn? In ontwikkelingslanden gebeurt dit jaarlijks ruim twee miljoen keer. Plan Nederland vindt dat kinderen geen kinderen moeten krijgen en komt in actie....

Lees verder op Marketingfacts »

2 Facebook shares 2 15 Twitter shares 15 16 LinkedIn shares 16 3 GooglePlus shares 3 36
Marketingfacts

Menig startup-eigenaar droomt van het moment dat er een aantal grote partijen op de stoep staat om de boel over te nemen. Maar wat brengt zo’n overname(strijd) juridisch met zich mee? En welke voorbereiding is er nu te treffen om een beoogde koop over e...

Lees verder op Emerce »

7 Facebook shares 7 8 Twitter shares 8 20 LinkedIn shares 20 0 GooglePlus shares 0 35
Emerce

Het is groot nieuws in de advertentiewereld: Google denkt de heilige graal te hebben gevonden in online adverteren. Het bedrijf is namelijk gestart met het analyseren van miljarden creditcard-gegevens en denkt de algoritmes klaar te hebben om die geg...

Lees verder op DutchCowboys »

4 Facebook shares 4 17 Twitter shares 17 11 LinkedIn shares 11 1 GooglePlus shares 1 33
DutchCowboys

Dat robots verschillende banen van mensen gaan overnemen is een kwestie van tijd. Wellicht niet zo'n voor de hand liggende beroepsgroep is de politie, maar in Dubai zijn ze toch echt van plan om voor versterking in de vorm van robots te gaan zorgen....

Lees verder op DutchCowboys »

3 Facebook shares 3 19 Twitter shares 19 5 LinkedIn shares 5 1 GooglePlus shares 1 28
DutchCowboys