Een goede pitch houdt rekening met het publiek. Goede verkopers snappen het probleem van zijn lead en probeert daar een goede oplossing voor te vinden. Een goede website is dynamisch en persoonlijk, waardoor het pad naar conversie voor de belangrijkste le...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 12 Twitter shares 12 12
Frankwatching

Ondernemersnieuws: 750.000 euro groeigeld voor startup RestaurantKaart, uitstel van betaling voor Britse divisie Jamie Oliver-restaurants en Trump’s populisme slecht voor zakenimperium....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Sprout

België telt 273.000 zogenaamde NEET-jongeren: Not in Education, Employment or Training. YouthStart wil die jongeren opnieuw activeren. Tijdens een intensief programma van acht dagen gieten ze hun droomproject in een businessplan, maar tanken ze vo...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Bloovi

Deze week werd Huawei opnieuw geconfronteerd met de gevolgen van de Amerikaanse ban: over drie maanden krijgt het bedrijf geen updates meer van Google van het besturingssysteem Android. Ook mag het geen gebruik meer maken van populaire Google-apps als Gma...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Marketingfacts

Welke webshop heeft zijn logistieke processen en innovaties het best op orde? De nominatieronde voor de Logistieke Webshop van het Jaar is voorbij en de kanshebbers zijn bekend....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Emerce

Wereldwijd schieten er dagelijks misschien wel honderd start-ups als paddestoelen uit de grond. Maar tegenwoordig zien we ook een golf van sociale ondernemers die impact willen koppelen aan winstbejag. Deze sociale biotech start-up tovert landbo...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 5 Twitter shares 5 5
Bloovi

In de zomer van 2017 ontstond het idee om als vidaXL dropshipment te faciliteren, waarbij de webshop niet uit eigen voorraad verkoopt. Het moest vooral simpel zijn met een makkelijke aansluiting, transparante prijzen en nauwelijks financiële drempels. Je...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Schepen en vliegtuigen moeten zich net zo flexibel kunnen verplaatsen als haaien. Dat is de belofte van TU Delft-afgestudeerden Josefien Groot (24) en Ruben Geutjens (29), die met Startup van de Week Qlayers werken aan een hypermoderne c...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Sprout

Samsung lanceert met de Galaxy M20 naar eigen zeggen de 'ideale smartphone voor iedereen die op zoek is naar een goed toestel voor een bescheiden prijs'....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce

Microsoft hoopt met het nieuwe AR spel Minecraft Earth Pokémon Go te verslaan. 'Dit is niet zomaar een geochaching game met 2 procent AR,' vertelde gamingchef Torfi Olafsson aan Amerikaanse verslaggevers die al een sneak preview kregen. "We hebben deze g...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 4 Twitter shares 4 4
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/