‘Hoe je wél een effectieve marketing- en salesaanpak opzet.’ Zo luidt de ondertitel van Marketing Masterplan, het boek waarin online marketing strateeg Dominic Heselmans (oprichter van SmartData Agency) zijn ervaringen en zijn succesformule...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Bloovi

De zomer zit erop. Een bijzondere zomer met misschien wat andere vakantiebestemmingen dan normaal, minder festivals en uiteindelijk ook versoepelingen in de COVID-19 maatregelen. Heeft dat nog verschuivingen opgeleverd in het marktaandeel van social media...

Lees verder op Online Marketing Agency »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Online Marketing Agency

Verschillende merken hebben een poging ondernomen om fans of kritische gebruikers aan zich te binden, om zo producten en diensten te verkopen of klantengroepen te verenigen. Dat leidde zelfs tot opkomst van het fenomeen community marketing. Community’s...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Marketingfacts

Google is bezig met een nieuwe update: Google MUM. Met deze update gaat Google antwoorden geven op vervolgvragen die je mogelijk hebt over je zoekopdracht. Hiermee presenteert Google nog meer diepgang op zoekresultaatpagina’s over jouw zoekonderwerp. Hi...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Frankwatching

De 4G variant van de Apple Watch is binnenkort alsnog in Nederland verkrijgbaar. In België verschenen de 4G-modellen vorig jaar een maand na de release van de Apple Watch Series 6, maar Nederland moest wachten....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Apple kaarten, ook wel Apple Maps, is de tegenhanger van Google Maps. Apple Maps heeft nagenoeg dezelfde functies als Google. En aangezien je bedrijf waarschijnlijk al in Google te vinden is, wil je dat natuurlijk ook in Apple. Want tussen jouw doelgroep...

Lees verder op Online Marketing Agency »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Online Marketing Agency

Een docent op een middelbare school in Brooklyn gaf aan een klas de huiswerkopdracht om een gedicht te schrijven over hun slechtste dag ooit. De 16-jarige scholier Chanie Gorkin geloofde vanuit haar orthodox joodse geloof alleen niet in slechte dagen, zei...

Lees verder op Schrijvenvoorinternet »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Schrijvenvoorinternet

Antitrustregelgevers van de EU maken werk van de klacht van chatapp Slack (tegenwoordig van Salesforce) over de integratie met Office....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van de Belgische ondernemersvereniging VBO, doet in Trends Talk een oproep aan de regeringspartijen om de barrières voor e-commerce op te heffen....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Het Amsterdamse digitale marketingbureau IM Lounge valt in handen van Ace, dat daarmee expertise op het gebied van media en […]...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/