Copywriting: iedereen kan het leren. Al is het alleen maar omdat er klassieke schrijftechnieken zijn die je kunt gebruiken. Dit betekent niet dat je – als je zo’n structuur volgt – automatisch briljante teksten schrijft. Wat zo’n techn...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Frankwatching

Veel mensen zien LinkedIn als een Social Media tool waarmee ze bereik kunnen creëren. Dit is vergelijkbaar met Facebook, waar ze content kunnen posten om mensen te inspireren en te raken. Dit is allemaal waar ...

Lees verder op KGOM »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
KGOM

Topondernemers zijn hot in België. Ze schitteren in diverse televisieprogramma's, komen uitgebreid aan het woord in kranten en tijdschriften, en worden door start-up ondernemers aanbeden als waren het rockgoden. Maar vaak laten deze vertrouwde ste...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Bloovi

Verliezers en ouderen voelden zich miskend en projecteren negatieve sentimenten op de financiële sector, omdat pers en politiek dat ook doen. Met de Update Vertrouwen Financiële Sector krijgen we jaarlijks inzicht in hoe het vertrouwen in banken en...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Marketingfacts

Hoe succesvol is jouw website? Wordt deze vraag wel eens aan je gesteld? En kijk je zelf wel eens kritisch naar je site? Het kan geen kwaad om regelmatig je website onder de loep te nemen en te kijken of je de doelen die je voor jezelf hebt gesteld ook ha...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

Als je denkt aan een multinational, denk je wellicht aan strakke pakken, ’s avonds om 23.00 uur je e-mail beantwoorden en een werkdruk waar je u tegen zegt. Maar dit valt ontzettend mee. Het is een plek waar ik veel leer. Daarom deel ik 8 lessen die...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

Na jaren van malaise is het Nederlands voetbal eindelijk weer een succesverhaal. Oranje en Ajax winnen van de wereldtop, maar ook de ooit bijna failliete oud-kampioen FC Twente beleeft een wederopstanding, met een snelle promotie naar de Eredivisie. Die l...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Marketingfacts

Facebook heeft een aantal veranderingen doorgevoerd waarmee ze hun advertentieprogramma transparanter willen maken. Het gevolg is dat campagnes van politieke organisaties volledig inzichtelijk worden, inclusief de uitgaven. Daarnaast wordt er ook veel mee...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

Op het eerste gezicht lijkt affiliate marketing een gevalletje van ‘minimal input, maximum output’. Maar in de praktijk zitten er vaak toch wel wat haken en ogen aan. Daarom: let op deze 5 juridische zaken. Affiliate marketing is hot. Bloggers...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

Toekomstige markt-hoofdrolspelers zijn merken die goed inspelen op de hooggespannen consumentenverwachtingen. Zij koppelen creativiteit aan technologie om de end-to-end-klantervaring te optimaliseren. Helaas verliezen veel organisaties zich hierin. Of ze...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/