Het Zweedse woonwarenhuis IKEA en de Amsterdamse woningcorporatie Stadsgenoot slaan de handen ineen met een bijzonder project voor circulaire woonruimte. Donderdag 14 december wordt het complex ‘Stek Oost’ officieel geopend. In dit complex komen...

Lees verder op DutchCowboys »

72 Facebook shares 72 12 Twitter shares 12 84
DutchCowboys

Next Apps, een app development agency uit Lokeren, brengt voor de derde keer een eigen spel uit. Met Sevn mikken ze opnieuw op de liefhebber van strategische smartphone games. Opvallend is dat de Oost-Vlaamse app-ontwikkelaar wederom wereldwijd wor...

Lees verder op Bloovi »

70 Facebook shares 70 11 Twitter shares 11 81
Bloovi

Uber in Parijs heeft samen met DDB een campagne met UberToys bedacht om kinderen echt van de magie van Kerstmis te laten genieten. Van 11 december t/m 13 december rijden dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur unieke UberToys door de straten van Parijs. U...

Lees verder op DutchCowboys »

55 Facebook shares 55 8 Twitter shares 8 63
DutchCowboys

Er zijn steeds meer marketingkanalen met elk weer unieke eigenschappen, waardoor het opzetten van de ideale (online) marketingmix altijd weer een uitdaging is. Bepalende factoren zijn budget, tijd, capaciteit en product of dienst, maar ook doorlooptijd, d...

Lees verder op Marketingfacts »

41 Facebook shares 41 18 Twitter shares 18 59
Marketingfacts

Albert Heijn bouwt een digitaal schermennetwerk waar de supermarkt zelf maar ook derde partijen hun boodschappen aan shoppers kunnen tonen....

Lees verder op Emerce »

44 Facebook shares 44 15 Twitter shares 15 59
Emerce

“May you live in interesting times“, zou je tegen een Chinees zeggen als je een hekel aan hem hebt. Het is een bekend “Chinees spreekwoord” dat eigenlijk vooral wil zeggen: je hebt een prettiger leven als alles rustig en stabiel is...

Lees verder op Frankwatching »

18 Facebook shares 18 40 Twitter shares 40 58
Frankwatching

Als we een nieuw restaurant zoeken om eens te gaan eten, kijken we massaal naar de online reviews. We nemen de mening van andere personen serieus, zodat we kunnen bepalen of het restaurant in kwestie waarschijnlijk een goede of slechte keuze zal zijn. Het...

Lees verder op Frankwatching »

39 Facebook shares 39 16 Twitter shares 16 55
Frankwatching

Backlinken: Welke kleur moet je SEO-hat zijn? In dit uitgebreide artikel hebben we onze krachten gecombineerd met Kalin Karakehayov van SEO.Domains en Victor Norbart van Klik & Steen online marketing om een “uitleg” te geven over de verschill...

Lees verder op DutchCowboys »

50 Facebook shares 50 5 Twitter shares 5 55
DutchCowboys

Bij een klant die failliet gaat, is weinig meer te halen. Althans, dat zou je denken. Maar leg je openstaande rekening niet te snel in het bakje oninbare facturen....

Lees verder op Sprout »

48 Facebook shares 48 5 Twitter shares 5 53
Sprout

Hoe zorg jij als tekstschrijver voor een goedlopende tekst? In een eerder artikel heb je kunnen lezen over de stijlgids die je kunt gebruiken om een schrijfopdracht zo duidelijk mogelijk te maken. Maar als je weet voor wie je schrijft en met welk doel, mo...

Lees verder op Frankwatching »

26 Facebook shares 26 26 Twitter shares 26 52
Frankwatching