De Google Home Mini’s en Alexa’s veroveren snel terrein in Nederlandse huishoudens. Wat betekenen deze innovaties voor digital commerce? ShoppingTommorrow heeft de ontwikkelingen onderzocht. Hoe volwassen is conversational commerce in Nederlan...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

Een gezonde en voorspelbare toevoer van nieuwe leads is de zuurstof van elk bedrijf. De plek waar jouw doelgroep actief is, is de plek om deze leads te genereren. Goede socialmedia-advertenties stellen je in staat om jouw bedrijf voorspelbaar en consisten...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

Overweeg je een employerbranding-video te maken voor je bedrijf? Lees deze 5 tips om zeker te zijn van een effectieve bedrijfsvideo die je echt verder helpt. Employer branding Al een tijdje is videomarketing één van de technieken waarmee HR-afdelingen h...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

Het influencer-leven alleen weggelegd voor meiden met een ogenschijnlijke hoeveelheid vrije tijd en fotogenieke (gefacetunede) gezichten? Think again. Toen Omar's dochter hem uitlegde wat een 'influencer' was dacht hij, dat kan ik ook. En daar heeft...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
DutchCowboys

Wethouder Onderwijs, Kenniseconomie & Internationaal Saskia Bruines opent vandaag de nieuwe locatie van The Hague Tech en geeft tevens het startschot voor de Hackathon for Peace, Justice & Security....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Emerce

Ontving je recent een factuur voor domeinregistratie, maar herkende je de afzender niet? Dan is de kans groot dat je een spookfactuur binnenkreeg. Het is een vervelend fenomeen. Een gewiekste manier om onwetende ondernemers geld afhandig te maken. Helaas...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

Zijn voornaam hoorde aan elkaar geschreven te zijn. Foutje van de burgerlijke stand in Antwerpen. Nour Addine Ayyoub is er wel de man naar om de humor ervan in te zien. De kleurrijke entrepreneur is intussen 52 jaar, woont in Kaapstad, runt er een...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 13 Twitter shares 13 13
Bloovi

Veel B2B-marketeers zijn al bezig met een vorm van account-based marketing of denken er over na om het te implementeren. Er is een verschuiving waar te nemen: het doel is niet meer een grote hoeveelheid leads, maar juist specifieke personen binnen doelacc...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 13 Twitter shares 13 13
Marketingfacts

Hoe verkoop je meer producten, aan meer mensen, voor meer geld? Dat is de vraag die Wiemer Snijders zich stelde toen hij professionele dwarsliggers van over de hele wereld vroeg om een stuk te schrijven over Evidence Based Marketing (EBM). Het resultaat i...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 13 Twitter shares 13 13
Marketingfacts

Ondernemersnieuws: Takeaway vanaf eind deze maand bij 25 grootste beursbedrijven, fusiebedrijf TransIP is nieuwe Belgische unicorn en ophef na eerste Franse deelstepdode....

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 12 Twitter shares 12 12
Sprout
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/