Nog altijd richten veel marketingcampagnes zich op het menselijke verstand. ‘Koop ons product, want wij bieden de beste oplossing of de scherpste prijs.’ Dat is logisch en effectief, maar als je een diepgaande en duurzame connectie zoekt met je kl...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

Topondernemers zijn hot in België. Ze schitteren in diverse televisieprogramma's, komen uitgebreid aan het woord in kranten en tijdschriften, en worden door start-up ondernemers aanbeden als waren het rockgoden. Maar vaak laten deze vertrouwde ste...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Bloovi

We leven in een wereld waarin socialmedia-monitoring niet meer mag ontbreken in de communicatiestrategie. Door de juiste strategie voor social media te hanteren, creëer je kansen voor webcare, leadgeneratie en reputatiemanagement. Hoe overtuig je het man...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Ongeveer een half miljoen Nederlanders hebben de slimme meter geweigerd. Acht procent van de niet-bezitters twijfelt daarnaast nog of ze er überhaupt een willen. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4700 N...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Emerce

Steeds meer bedrijven, organisaties en merken dragen hun steentje bij aan de natuur, dierenwelzijn of mensenwelzijn. Ze laten daarbij zien dat het niet alleen maar draait om geld, maar dat je ook winst kunt maken én goed kunt zijn voor onze planeet. Purp...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

In dit artikel ga ik je laten zien hoe je in slechts 10 minuten beter zichtbaar bent in de zoekresultaten dankzij FAQ page snippets. Geen lastige codes, geen uren werk – beloofd! – en direct resultaat. Dus, zullen we beginnen? First of all: wat zijn r...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Communicatiemiddelen zijn lekker tastbaar. Dus heeft iedereen er doorgaans een mening over. ‘Loesje’ publiceerde ooit een poster met de tekst: “Communicatie is net als voetbal; iedereen heeft er verstand van”. Herkenbaar? Niets lijkt m...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching

De e-commerce staat op een kantelpunt. A-commerce komt op, mobile commerce is helemaal doorgebroken, voice assistenten rukken op, maar gratis pakjes terugsturen lijkt voorbij en koeriers botsen op autovrije steden. De E-Commerce Xpo zoomt uitgebr...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Bloovi

In Utrecht zijn zo'n driehonderd bushokjes voorzien van een kleine daktuin. Misschien valt het je in eerste instantie niet eens op, maar dit blijkt een heel bijzonder en succesvol initiatief. De aandacht voor de duurzame bushokjes is enorm: de gemeen...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
DutchCowboys

Door de digitalisering van klantcontact zoeken bedrijven naar nieuwe manieren om de webcare-afdeling en klantenservice zo efficiënt mogelijk in te richten. De rol van servicemedewerkers verandert drastisch en de skills die hiervoor nodig hebben, verander...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 14 Twitter shares 14 14
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/