De essentie van Google is: Jij zoekt iets. Google toont antwoorden. Deze matchen op jouw zoekvraag. ‘Da’s logisch’, zou Cruijff zeggen. Veel bedrijven vergeten deze essentie van Google. Jouw webpagina’s volgooien met zoekwoorden is namel...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 12 Twitter shares 12 12
Marketingfacts

De testen voor evenementen die door Fieldlab worden georganiseerd, zijn in volle gang. In Breda zijn 10.000 mensen welkom om 538 Oranjedag te komen vieren. We hebben deze week nog gehoord dat de terrassen voorlopig niet open kunnen, de horeca staat h...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 11 Twitter shares 11 11
DutchCowboys

Je bent je er vast wel van bewust dat er auteursrecht/copyright rust op muziek. Maar dat dit ook voor posts op social media geldt, wordt nogal eens vergeten. Op kanalen als TikTok, Instagram en YouTube wordt aan de lopende band muziek gebruikt onder video...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 11 Twitter shares 11 11
Frankwatching

De meerderheid van de Nederlanders gaat na de coronacrisis even vaak online aankopen te gaan doen als nu en de afgelopen maanden. Althans dat denken ze zélf. De meerderheid verwacht na de coronacrisis even vaak online aankopen te doen als nu en ruim éé...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

Een van de grootste frustraties van het werken met een team is dat iemand toch niet blijkt te passen. Dit kost voor beide partijen energie. En voor het zover is dat je afscheid neemt van elkaar, ben je zeker een aantal maanden (soms jaren) verder. Reden g...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Frankwatching

Waarom lukt het Amstel wel consistent een verhaal te vertellen en Heineken niet? Contenkoning Cor Hospes vertelt het je in de nieuwe marketing-podcast De Namarama Show....

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

Emerce krijgt dagelijks toch al gauw een kleine 150 tot 200 persberichten toegestuurd. Over de inhoud zullen we niet hebben, wel over de vorm waarin ze gesteld zijn. Dat kan echt heel veel beter....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Emerce

Vanuit mijn liefde voor (personal) branding vroeg ik mijn netwerk: “Wat is hierin belangrijk?" Casper Overbeek, Chief Digital & Experience Officer bij citizenM hotels reageerde: “Empathische impact.” Een geweldig onderwerp waarove...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

Voormalig leden van het digitale team van STER en technologiebedrijf Ortec lanceren het bedrijf Opt Out Advertising. Ze brengen hun kennis en ervaring voor privacyvriendelijk adverteren naar de markt, een domein dat momenteel sterk aan interesse wint....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Emerce

We willen allemaal ons merk zo goed mogelijk in de markt zetten door middel van goede en originele content. Bij iedere post hoop je dat de likes je om de oren vliegen. De realiteit is echter dat je slechts af en toe een echte hit te pakken hebt. Al is er...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/