Facebook moet de komende vijf jaar een metaverse worden, een collectief gedeelde virtuele ruimte, zoals  Neal Stephenson deze voor zich zag in zijn sciencefictionroman Snow Crash uit 1992. Tegen The Verge zegt topman Mark Zuckerberg dat mensen niet in kl...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 11 Twitter shares 11 11
Emerce

Wil je groeien met je bedrijf? Dan bestaan er drie verschillende typen groeistrategieën: je hebt de visionairs, de democratiseerders en de herbenutters. In dit artikel licht ik deze strategieën toe, zodat jij kunt bepalen welke bij jouw bedrijf past. In...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 11 Twitter shares 11 11
Frankwatching

De vraag naar vrijwilligers groeit. En steeds meer mensen voelen zich geroepen om hun steentje bij te dragen aan de samenleving. Een waardevolle ontwikkeling. Maar de praktijk is weerbarstig. Vrijblijvendheid wint het vaak van verantwoordelijkheid. En dat...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Frankwatching

Door de versnelling die digitale media hebben doorgemaakt in het afgelopen decennium hebben veel adverteerders hun aandacht verschoven naar online kanalen. Hoe kun je als adverteerder de aandacht van de consument nog vangen als je weet dat die dageli...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

Build your influence. Boost your career. Join the leadership class for marketers, agency executives and change leaders. Learn the art – and science – of making marketing ideas happen. Build your support by critical decision makers, colleagues, clients...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 10 Twitter shares 10 10
Marketingfacts

De populariteit van een abonnementsvorm op tastbare producten rijst de pan uit. Van een abonnement op je favoriete koffiebonen tot nooit meer zonder toiletpapier: het subscription-aanbod breidt steeds verder uit. Door onder andere technologische ontwikkel...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Marketingfacts

Tussenkoppen in teksten hebben een belangrijke functie. Ze maken je tekst overzichtelijker, aantrekkelijker en beter scanbaar. In dit artikel kom je achter de kracht van een goede tekstopmaak met sterke tussenkoppen, die jouw lezers en zelfs ‘grootsheid...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 9 Twitter shares 9 9
Frankwatching

De update zelf is nog niet live, maar Twitter rolt momenteel een preview uit voor Tweetdeck. Het platform waarmee je onder andere tweets kunt inplannen en makkelijk op meerdere Twitter-accounts kunt inloggen, gaat flink op de schop. Dit is er nieuw....

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
DutchCowboys

Na een halfjaar en ruim 75 posts verder zit mijn periode op de redactie van Marketingfacts erop. Toch is dit niet de laatste keer dat jullie van mij horen. Ik laat een erfenis achter op de website: elke werkdag in augustus kun je een opmerkelijk marketing...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Marketingfacts

NIMA Marketingfacts Jaarboek: hét handboek over innovatie in marketing en alles wat daarbij komt kijken. Kom meer te weten over onderwerpen als Marketingstrategie, Contentmarketing, Pricing en nog 8 andere. Al deze onderwerpen dragen bij aan het ber...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 8 Twitter shares 8 8
Marketingfacts
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/