We zien het als onze plicht om dicht bij studenten te staan. Iedereen heeft er baat bij dat studenten van bij de start een goede begeleiding krijgen. Zowel op school als via externe partijen zoals Intracto....

Lees verder op Intracto Blog »

72 Facebook shares 72 1 Twitter shares 1 73
Intracto Blog

Generatie Z groeit op in een gedigitaliseerde wereld waarin efficiëntie en snelheid regeren: 24/7 is er toegang tot informatie, diensten, producten en transport. Elke behoefte, aan contact, informatie en aan consumptief geluk, kan op bijna elk moment van...

Lees verder op Frankwatching »

35 Facebook shares 35 38 Twitter shares 38 73
Frankwatching

Volgens het Newcom socialmedia-onderzoek 2019 gebruiken 2,4 miljoen Nederlanders Snapchat. 1,3 miljoen van hen doet dat dagelijks. Dit is een lichte daling ten opzichte van 2018. Ook gaf het medium zijn tweede plek als dagelijks meest gebruikte kanaal ond...

Lees verder op Frankwatching »

48 Facebook shares 48 22 Twitter shares 22 70
Frankwatching

Na dertien jaar gewerkt te hebben voor Nederlandse multinationals, besloot Orchidea Teljeur het roer om te gooien. Ze richtte Exsite Media op, een online marketingbureau voor het midden- en kleinbedrijf. “Ik ben geen schakel meer in het grote geheel, ma...

Lees verder op Emerce »

65 Facebook shares 65 3 Twitter shares 3 68
Emerce

Met meer dan 1 miljard wereldwijde gebruikers is Instagram een van de populairste platformen van dit moment. Waar in de eerste jaren het netwerk gebruikt werd om foto’s met elkaar te delen, is Instagram uitgegroeid tot een platform voor visual storytell...

Lees verder op Frankwatching »

37 Facebook shares 37 25 Twitter shares 25 62
Frankwatching

Een goede prijsstelling is een vak apart. We komen vaak niet verder dan promoties, kortingen en prijsverlagingen om maar tot kortetermijnverkoop te komen. Maar het moet eigenlijk gaan over de waarde van je product of dienst voor je klanten. Waarom is iema...

Lees verder op Marketingfacts »

47 Facebook shares 47 14 Twitter shares 14 61
Marketingfacts

Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit een quote, in dit geval de onthutsende teksten van Intertoys-CEO Roland Armbruster, heb gebruikt als titel voor een blog. Armbruster deed onlangs deze uitspraak in een interview met de NOS. Droom ik? Uit ongel...

Lees verder op DutchCowboys »

47 Facebook shares 47 12 Twitter shares 12 59
DutchCowboys

De Partij voor de Dieren in de provincie Groningen heeft vragen gesteld over de draadloze technologie 5G. Aanleiding hiervoor is het feit dat Groningen is aangewezen als proeftuin....

Lees verder op Emerce »

41 Facebook shares 41 9 Twitter shares 9 50
Emerce

Het freelancersplatform Malt uit Frankrijk haalt 25 miljoen euro groeikapitaal op en wil uitbreiden naar Duitsland en Nederland....

Lees verder op Emerce »

44 Facebook shares 44 5 Twitter shares 5 49
Emerce

Eén keer per maand geeft Fingerspitz het woord aan een bekende online marketing expert. Deze keer: CRO expert, schrijver en spreker Martin van Kranenburg. Over CRO anno 2019, het verschil tussen B2C en B2B, en persuasive marketing...

Lees verder op Fingerspitz »

40 Facebook shares 40 7 Twitter shares 7 47
Fingerspitz