HubSpot CMS: Wat is het en hoe ze je het succesvol in voor jouw organisatie?  Duct-tape oplossingen, data van het ene naar het andere platform handmatig overzetten en plugins die je hele site op zwart zetten. Je hebt een haat-liefde verhoud...

Lees verder op One4Marketing »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
One4Marketing

Het is nog een gerucht, maar Meta zou besloten hebben de ontwikkeling van haar slimme horloge stop te zetten. Dat meldt Bloomberg uiteraard op basis van ingewijden en eigen bronnen, zonder dat Meta daar zelf iets over roept. Mocht het inderdaad klopp...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Geen marketing meer op buikgevoel: dat is wat Hannes de Wachter van Mindspeller nastreeft. Het bedrijf gebruik AI om merken beter te kunnen positioneren....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Sunweb Group, moederbedrijf van reisorganisaties zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera, heeft Ruud Martens benoemd als Chief Commercial Officer (CCO)....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Unibet heeft van de Kansspelautoriteit een online gokvergunning gekregen. De domeinnaam waarmee Optdeck Service Limited (onderdeel van de Kindred Group) gaat exploiteren, is unibet.nl. Men verwacht binnen enkele dagen live te gaan....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Opnieuw heeft een groot aantal bedrijven zich aangemeld voor de Programmatic Awards. Onder leiding van juryvoorzitters Marianne Deenik (Amazon Ads), Marvin Vaquier Droop (Master of Digital), Kevin Donker (OMD Nederland) hebben de verschillende vakjury’s...

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

E-mail is ook vandaag nog altijd een essentieel marketingmiddel, mits je het goed aangepakt: met een relevante boodschap, op het juiste moment verzonden....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Twitter, naarstig op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen, wil het winkelen via zijn platform gemakkelijker maken. Via de nieuwe functie Product Drop krijgen gebruikers een seintje als er een nieuw product wordt gelanceerd....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Kledingbaas Rob Schalker zag op Facebook een keer een videoadvertentie van mij, waarin ik een colbert met delftsblauwprint draag van zijn mannenmerk A Fish Named Fred. De dag daarna zat hij in mijn inbox: Het artikel Zo voorkom je dom copycat-gedrag van c...

Lees verder op Schrijvenvoorinternet »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Schrijvenvoorinternet

In een onzekere macro-economische situatie, zoals een pandemie of oorlog, ziet marktonderzoeksbureau Validators juist dat marketeers meer behoefte krijgen aan data. Onder data verstaan zij informatie over hoe mensen denken, wat ze doen en hoe ze te bereik...

Lees verder op Marketingtribune »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Marketingtribune
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/