Koot heeft in deze 'Week Van Koot' aandacht voor de mentale gezondheid van Stromae en voor Marketing examples; een heerlijke oase van voorbeelden en cases op het gebied van marketing en inmiddels ook copywriting. Hij staat stil bij Reuters' voor...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Marketingfacts

Je timmert lekker aan de weg. Je hebt je zaken goed op orde, je maakt een mooie winst en toch wordt je aan allerlei kanten ingehaald door ondernemers. En dat terwijl die ondernemers net zoveel kans maken als jij om de top te bereiken. Hoe komt het dan toc...

Lees verder op B2B Marketeers »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
B2B Marketeers

Ondanks chiptekorten is de pc-verkoop vorig jaar met 27 procent gestegen ten opzichte van 2019. Er werden 341 miljoen verkocht. Volgens marktvorser Canalys was 2021 het beste jaar sinds 2012....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Naast dat TikTok leuk tijdverdrijf is voor tijdens een quarantaine-periode, voorziet het platform in de behoefte naar meer videocontent én is dit sociale medium ook interessant voor commerciële doeleinden. In 2021 is de optie om TikTok-advertenties te p...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Frankwatching

Kennelijk was dit ooit een eindexamenvraag voor Nederlands: schrijf een opstel over de vraag ‘Wat is lef?’ Volgens het verhaal schreef een briljante scholier één woord op papier: Dit. Hij leverde het opstel in en vertrok. Of dit verhaal waar is weet...

Lees verder op Customerfirst »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Customerfirst

Zit jij inmiddels al bijna twee jaar aan de keukentafel te werken? Dan is de kans groot dat je ofwel met je nek steeds naar boven moet kijken, of met je rug als een soort Quasimodo zit. Inmiddels is het écht de hoogste tijd om een ergonomisch verant...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Met alle verschillende cryptocurrencies die er tegenwoordig in omloop zijn, is het al lastig genoeg om te kiezen in welke coins je wil investeren. Er valt immers een hoop geld te verdienen met crypto’s. Maar er zijn ook currencies die achteraf niet...

Lees verder op Geldgorilla »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Geldgorilla

Dropshipping, je hebt er misschien al veel over gehoord of je bent nieuwsgierig naar de opties die mogelijk zijn. In ieder geval is deze vorm van online ondernemen een relatief goedkope manier om een eigen webshop te starten. Voordat je de ‘echte??...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
DutchCowboys

Facebook en Instagram waren vorig jaar in België minder populair dan in 2020. LinkedIn en Messenger werden wel vaker gebruikt, zo blijkt uit cijfers van analysebureau NapoleonCat....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Emerce

Veel consumenten weten inmiddels wel dat er iets moet veranderen in hun consumptiepatronen, en wíllen dat ook veranderen. Maar ze doen het, als puntje bij paaltje komt, toch niet. In de gedragswetenschap wordt dit ook wel de intention – behaviour gap...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 0 Twitter shares 0 0
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/