15 september. Prinsjesdag. De koning licht via de Troonrede de plannen van de regering voor het komende jaar toe. Dat doet hij natuurlijk in taal die iedereen snapt. Toch? Nee, helaas. Veel passages uit de Troonrede zijn onnavolgbaar. Test het zelf maar:...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 20 Twitter shares 20 20
Frankwatching

Meer dan 1 miljard mensen hebben inmiddels Google Maps gebruikt voor essentiële informatie over hoe ze op de best mogelijke manier van A naar B kunnen reizen, vooral tijdens de pandemie, wanneer veiligheidsoverwegingen voorop staan. Functies zoals p...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 20 Twitter shares 20 20
DutchCowboys

Hij is dé coming man in het Belgische ondernemerslandschap. Met een netwerk waar menig bedrijfsleider een moord zou voor begaan. Dat heeft de 32-jarige Youssef Kobo, Antwerpenaar met Marokkaanse roots, te danken aan zijn onstilbare nieuwsgierighei...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 19 Twitter shares 19 19
Bloovi

In communicatie en voorlichting is onder de makers en bedenkers van content diversiteit nog ver te zoeken. En dan heb ik het niet alleen over huidskleur, maar ook over culturele achtergrond, economische en maatschappelijke positie, mindset en opvattingen....

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 19 Twitter shares 19 19
Frankwatching

Ik ben groot fan van Google Analytics. Dat komt omdat je er ontzettend veel belangrijke metrics mee kunt monitoren en ziet hoe je website functioneert. Of wellicht moet ik zeggen: hoe je websitebezoekers reageren op je website. Of de effectiviteit van je...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Frankwatching

Als je verantwoordelijk bent voor de socialmedia-platformen van jouw organisatie zul je vast met regelmaat berichten inplannen. Er zijn handige tools die je kunnen helpen om vooruit te werken en dus tijd te besparen. Zo zorg je dat er consistent berichten...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Frankwatching

Slechtziendheid en toegankelijkheid, het is een lastige combinatie. Dat komt doordat er heel veel verschillende vormen van slechtziendheid zijn. Daardoor is het lastig om één oplossing te bedenken die iedereen met slechtziendheid helpt. Eigenlijk kunnen...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Frankwatching

Contentmarketing heeft een steeds belangrijkere plek ingenomen bij veel organisaties. Het uitdragen van je verhaal, visie en toegevoegde waarde wordt verpakt in diverse vormen. Denk maar eens aan nieuwsberichten, blogs, video’s, whitepapers, webinars en...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Frankwatching

“Met hartjes en likes red je het als stichting niet”, zegt contentmarketeer en copywriter David Brinks. Dus zet hij samen met andere vrijwilligers zijn expertise in om de stichting No Guts No Glory te laten groeien. Zodat méér mensen met kanker, hun...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Marketingfacts

DPG Media legt de fundamenten voor een reclamesysteem dat moet kunnen concurreren met Facebook en Google. Begin 2021 gaat dat live. De uitgever kan daardoor twee keer meer adverteerders bedienen dan nu....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Emerce
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/