Podcasts schieten als paddenstoelen uit de grond… En dat is ook niet zo gek, want de populariteit blijft stijgen. Een op de vier Nederlanders (26%) luistert dit jaar maandelijks naar een podcast. Twee jaar terug was dat nog net iets minder dan een op de...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 19 Twitter shares 19 19
Frankwatching

Wanneer je adverteert op het internet moet je werken met de beperkte ruimte die je krijgt. Bovendien moet je opvallen tussen de duizenden advertenties van je concurrenten. Deze zaken zorgen ervoor dat ondernemers en marketeers trucjes toepassen om hun adv...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 19 Twitter shares 19 19
Frankwatching

Regelmatig een goede nieuwsbrief schrijven is een ideale manier om zowel klantrelaties te onderhouden als nieuwe producten of services te promoten. Stuur jij ook regelmatig een nieuwsbrief uit die niet de resultaten krijgt die je gehoopt had? Of start je...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 19 Twitter shares 19 19
Frankwatching

Marketing gaat om verleiding, niet om misleiding. Waar leggen consumenten zelf de grens? Consumentenonderzoek en wetenschap over wat consumenten eerlijk en acceptabel vinden. Marketeers brengen een boodschap en passen een heel scala aan technieken toe om...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Frankwatching

Of je nou graag vakantiekiekjes deelt, je dagelijkse maaltijd showt, of het helemaal zakelijk houdt – je privacy op Instagram is niet altijd verzekerd. Zeker als je een openbaar profiel hebt, kunnen mensen alles volgen wat je doet op het platform. Maar...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Frankwatching

De Amsterdamse wethouder Verkeer en Vervoer Sharon Dijksma krijgt maandag 29 juni een witboek over Uber overhandigd van de FNV. Daarmee laat de vakbond zien dat de taximarkt in Amsterdam 'verziekt' is en de chauffeurs 'het nakijken hebben'....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 18 Twitter shares 18 18
Emerce

De nieuwe feature van Instagram, Reels, is eindelijk beschikbaar! Het concept is simpel. Instagram Reels biedt je de mogelijkheid een video te editen en te voorzien van leuke effecten en muziek. Je kunt de Reel vervolgens op je Instagram-account delen. Kl...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Frankwatching

GUTS gaat overzees met hun smart ticketing-oplossing GUTS is opgericht om de oneerlijkheid in de ticketindustrie tegen te gaan. Terwijl politici uit alle hoeken van de wereld worstelden om vanuit regelgeving een ​​effectieve aanpa...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Sprout

Zou biermerk Corona van naam moeten veranderen, nu het kan worden geassocieerd met het virus? Dat is een vraag die ons bezighoudt. We legden het daarom aan de Frankwatching-lezers voor. We ontvingen veel reacties, waarbij de meerderheid aangeeft dat het e...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Frankwatching

Of je nu opnieuw aan het werk gaat of werkt aan een carrière die je niet leuk vindt; een ICT’er worden is volledig binnen handbereik - zolang je bereid bent om hard te werken. Hoogopgeleide professionals zonder enige ervaring in de IT kunnen terec...

Lees verder op DutchCowboys »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
DutchCowboys
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/