We leven in de nadagen van maart en dan wordt het opletten. Er verschijnt altijd wel een aantal hoogst opmerkelijke persberichten in de redactiemailbox, maar richting dé datum lezen we toch wel twee keer voordat we iets aannemen. Hoe zit dat di...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Marketingfacts

Een ijzersterke post creëren voor LinkedIn… Kan dat wel op een vluchtig social medium dat dagelijks volgestort wordt met posts en waarbij de aandachtsspanne van scrollers maar een paar seconden is? Of is het daarom juist zo belangrijk om een vleugj...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 17 Twitter shares 17 17
Frankwatching

De app Clubhouse die met een trucje inzicht krijgt in jouw contactenlijst. Mensen die een boete moeten betalen aan Adobe om onder hun abonnement uit te komen. Facebook die het woord ‘tracking’ vervangt voor ‘personalisatie’. Wat he...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

Wat is het doel van je digital workplace of digitale werkomgeving? Natuurlijk: interne communicatie, medewerkers informeren. Of juist meer samenwerking en communityvorming. En dan is er ook nog zoiets als interne dienstverlening, bijvoorbeeld door HR of f...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Frankwatching

De nominaties van de jaarlijkse Dutch Interactive Awards (#dia21) zijn bekend. Deze selectie staat voor het beste online werk van bureaus in Nederland op variabelen als concept, design en resultaat....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 16 Twitter shares 16 16
Emerce

‘Kidshaming’ is booming. Dit gaat om ouders die hun kinderen via social media een lesje willen leren. Ze ‘disciplineren’ (vaak grappig bedoeld) hun kinderen in een video of foto. Deze zetten ze op bijvoorbeeld TikTok of Instagram. Maar is deze tre...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Er gebeurt veel in travel en leisure. Waar vakantieparken en campings het enorm druk hebben, liggen attractieparken en musea helemaal stil. Om over de reisbranche nog maar te zwijgen. Maar wat wil de consument, gast, bezoeker of reiziger nu? Hoe is de sit...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Als je persoonlijk of zakelijk wil groeien, dan neem je vaak aan dat mindset en discipline de doorslaggevende factoren zijn. Maar in de praktijk zien we vaak over het hoofd hoe groot de rol van focus en accountability hierin eigenlijk zijn. Dat zorgt ervo...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Voor steeds meer mensen is LinkedIn hét go-to social platform. Zo ook voor businesscoach Kelly Weekers en mij. Wij halen er minstens 80% van onze klanten uit. Wat zijn onze geheimen? Hoe zorgen we voor leadgeneratie? We delen onze 10 belangrijkste tips e...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching

Geen twee professionals zijn hetzelfde. Zeker niet op het gebied van loopbaan, vaardigheden, dromen en ambities. Omdat vaardigheden steeds belangrijker blijken in carrièrekeuzes en bij het aannemen van nieuwe medewerkers, brengt LinkedIn deze professione...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 15 Twitter shares 15 15
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/