Heb jij ’m ook gezien, die aflevering van Rambam op 17 januari? Daarin stelde het BNNVARA-programma de betrouwbaarheid van influencers danig op de proef. Hoe ver gaan influencers voor geld? Behoorlijk ver, zo blijkt. De uitzending do...

Lees verder op Marketingfacts »

286 Facebook shares 286 37 Twitter shares 37 323
Marketingfacts

Alweer ruim een jaar geleden plaatsten we onze eerste lijst met vijf Scandinavische thrillers die niet alleen op TV maar ook op Netflix populair zijn. De series (veelal van Lumière) spreken ons in Nederland, maar ook in andere Europese landen duidel...

Lees verder op DutchCowboys »

294 Facebook shares 294 13 Twitter shares 13 307
DutchCowboys

Wat als jouw bedrijf zijn energie volledig zelf en 100% duurzaam zou kunnen produceren, óók wanneer er geen wind staat of wanneer de zon zich dagenlang niet laat zien? Een utopie? Niet als het van Bjorn Van Haver afhangt, CEO van Elugie. De opl...

Lees verder op Bloovi »

261 Facebook shares 261 28 Twitter shares 28 289
Bloovi

Online brillenwinkel Charlie Temple kreeg vorig jaar 100.000 bestellingen en was winstgevend, zegt oprichter Leon Planken over zijn bedrijf, dat een week geleden in handen kwam van Pearl-moeder GrandVision. ‘We wilden niet verkope...

Lees verder op Sprout »

242 Facebook shares 242 2 Twitter shares 2 244
Sprout

We hebben er een behoorlijke tijd op moeten wachten, maar vanaf 25 januari is het zover: we kunnen de rest van seizoen 6 van Suits bekijken. De eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen staan al een aantal maanden op Netflix, de afleveringen 11 t/...

Lees verder op DutchCowboys »

238 Facebook shares 238 6 Twitter shares 6 244
DutchCowboys

Jasper Kool (29) en Wibe Smulders (28) helpen met hun lunchketen Happy Tosti jongeren met een arbeidsbeperking aan het werk, zonder afhankelijk te zijn van zorgsubsidies. Mark Rutte is fan. ‘Wij lossen een probleem op voor de overheid.’...

Lees verder op Sprout »

207 Facebook shares 207 31 Twitter shares 31 238
Sprout

Ikea dankt zijn succes mede aan het toepassen van het peak-end effect. Datzelfde geldt voor Tikkie, de betaaldienst van ABN Amro. Wat doen zij nou precies zo briljant? Dat valt te verklaren op basis van praktische psychologie....

Lees verder op Marketingfacts »

200 Facebook shares 200 33 Twitter shares 33 233
Marketingfacts

De Belg Jeroen Cappaert, in 2016 door zakentijdschrift Forbes uitgeroepen als beloftevolle jonge wetenschapper, is allesbehalve wat je noemt een typische ondernemer. Hij ligt niet wakker van het aantal actieve gebruikers, wel van raketlanceringen w...

Lees verder op Bloovi »

174 Facebook shares 174 15 Twitter shares 15 189
Bloovi

Het lange wachten is bijna voorbij! Nog iets meer dan 2 maanden en het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones maakt zijn opwachting. Tot dusver zijn er de afgelopen jaren in totaal 67 afleveringen van het HBO-fenomeen verschenen. En vanaf mor...

Lees verder op DutchCowboys »

181 Facebook shares 181 3 Twitter shares 3 184
DutchCowboys

Een stijlvolle caravan, gericht op een vermogende doelgroep. Met dat idee willen ondernemers Hein van de Laar en Edwin Bron de kampeermarkt op te schudden. De zogeheten Lume Traveler laat zich qua uiterlijk omschrijven als de Tesla van de car...

Lees verder op Sprout »

174 Facebook shares 174 9 Twitter shares 9 183
Sprout