We naderen de laatste dagen van het jaar 2020. Hoewel de meesten blij zullen zijn om dit jaar achter zich te laten, is het ook even de moeite waard om terug te kijken op de hoogtepunten van de afgelopen 12 maanden. Het voelt waarschijnlijk net alsof er ge...

Lees verder op Frankwatching »

11 Facebook shares 11 24 Twitter shares 24 35
Frankwatching

Het was een groot moment: in maart 2020 is Amazon.nl live gegaan. Langzamerhand groeit Amazon en verovert het steeds meer marktaandeel van de grotere spelers in Nederland. Sinds maart 2020 hebben veel Nederlandse webshops Amazon.nl getest als extra verkoo...

Lees verder op Frankwatching »

27 Facebook shares 27 7 Twitter shares 7 34
Frankwatching

2021 is begonnen! Traditiegetrouw nemen we jou mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op LinkedIn. Daarnaast laten we je zien wat je dit jaar (waarschijnlijk) van LinkedIn kunt verwachten. Er zijn namelijk een aantal functionaliteiten net geïntroduc...

Lees verder op Frankwatching »

12 Facebook shares 12 22 Twitter shares 22 34
Frankwatching

Nu iedereen met eigen ogen kan zien dat de druk op de ziekenhuiszorg angstaanjagende vormen begint aan te nemen, vraag ik mijzelf hardop af hoe het de zelfverklaarde tegenstanders van het coronabeleid vergaat? Het is inmiddels begin januari 2021 en d...

Lees verder op DutchCowboys »

22 Facebook shares 22 11 Twitter shares 11 33
DutchCowboys

Instagram is in beweging. Het belangrijk maken van Reels, die een entertainend karakter hebben, wijst erop dat Facebook het Insta-publiek wil verjongen én behouden. Door de introductie van zoveel nieuwe features en content – zoals Reels, Gidsen en...

Lees verder op Frankwatching »

10 Facebook shares 10 21 Twitter shares 21 31
Frankwatching

Telkens als hij de beelden ziet van patiënten en zorgverleners op intensieve, is Master Marketeer Harry Demey tot in het diepste van zijn ziel geraakt. Waarom doen we het en voor wie? Bij iedere beslissing of nieuwe maatregel had dát de referenti...

Lees verder op Bloovi »

20 Facebook shares 20 11 Twitter shares 11 31
Bloovi

De verwachtingen rond AI zijn enorm. Een rondgang langs negen AI-experts. Wat is er al bereikt en wat kunnen we nog verwachten?  ...

Lees verder op Emerce »

4 Facebook shares 4 27 Twitter shares 27 31
Emerce

Column – Waarom geven we geen staatslot aan de trouwe thuisblijvers en ‘nalevers’? In de vorige persconferentie had Hugo de Jonge telkens herhaald dat het uiteindelijk om gedrag ging. Waar het eigenlijk om zou moeten gaan, is dat er posi...

Lees verder op Frankwatching »

5 Facebook shares 5 24 Twitter shares 24 29
Frankwatching

De overgang van 2020 naar 2021 was voor velen van ons het eind van een ‘bijzonder’ jaar. Tijd voor verandering. Maar hoe? De klassieke goede voornemens lijken meer een ritueel dan een effectieve manier voor gedragsverandering. Doelen stellen d...

Lees verder op Frankwatching »

9 Facebook shares 9 20 Twitter shares 20 29
Frankwatching

De inhaakkalender zien veel marketeers als iets onzinnigs. Ze vinden het geen strategisch middel, te veel eenheidsworst, niet creatief en het zit vol dagen die niet relevant zijn. De inhaakkalender wordt vaak gezien als het suffertje van de klas. Diegene...

Lees verder op Frankwatching »

12 Facebook shares 12 16 Twitter shares 16 28
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/