Wervelende workshops, ontwrichtende talks en tintelende techexperiences. Met die woorden lokte verzekeraar Achmea zijn werknemers afgelopen week naar Leiden. Daar vond een innovatie driedaagse plaats. Ook Emerce mocht komen kijken....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 29 Twitter shares 29 29
Emerce

Het trollenleger van zanger Dotan, de zelfgekozen gele kaart van voetballer Ramos tijdens de Champions Leaguewedstrijd Real Madrid-Ajax, de zin 'Huts a Niffo!' uit het nummer Huts van The Blockparty, het wereldrecord meeste likes op Instagram van @wo...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 29 Twitter shares 29 29
Marketingfacts

Doordat veel websites nu een chatfunctie hebben, lijkt het zo eenvoudig. Je installeert een plug-in of tool, et voilà: je klanten kunnen met je chatten. Maar wat veel marketeers vergeten, is dat het lastige deel nu pas begint. Eerder had ik al eens bedac...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 29 Twitter shares 29 29
Frankwatching

Hoe zetten we als gemeente de volgende stap op social media? Het is de meestgestelde vraag die wij tegenkomen. Hoewel het antwoord op deze vraag blijkbaar niet makkelijk is – anders werd de vraag tenslotte niet meer gesteld – behoeft ook de vraag an s...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 28 Twitter shares 28 28
Frankwatching

In een poging om levensvatbaar te worden slaat nieuwsapp Blendle een nieuwe weg in: vanaf augustus stopt het met de verkoop van losse artikelen. Een vernieuwde versie van de abonnementsvorm, nu bekend als Blendle Premium, blijft over. Gaat het Blendl...

Lees verder op Marketingfacts »

0 Facebook shares 0 27 Twitter shares 27 27
Marketingfacts

Zeker 250.000 Europeanen dienen een massaclaim in tegen Facebook wegens het lekken van gegevens van Cambridge Analytica, waaronder 42.000 Belgen. Ook Italië, Portugal en Spanje doen mee....

Lees verder op Emerce »

0 Facebook shares 0 26 Twitter shares 26 26
Emerce

Niet zomaar elke video verdient het om voorrang te krijgen in het nieuwsoverzicht van Facebook. De socialmediareus heeft hier deze maand duidelijke richtlijnen voor gegeven. Dit is waardevolle informatie voor iedereen die op Facebook wil scoren met video...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 26 Twitter shares 26 26
Frankwatching

Facebook LinkedIn Twitter Forward Dit zijn de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar van 2019. Ze zijn jong, barsten van het talent en de energie. Laat je niet afleiden door hun wilde haren en jonge overmoed, want voor je het weet zijn...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 26 Twitter shares 26 26
Sprout

Aandelen voor medewerkers en meer rechten voor expats: afgelopen week schreven media volop over de plannen die staatssecretaris Mona Keijzer heeft voor startups in Nederland. Deze dertien punten uit haar brief aan de Kamer bleven daardoor wat...

Lees verder op Sprout »

0 Facebook shares 0 25 Twitter shares 25 25
Sprout

Blogs schrijven, korte updates plaatsen en video’s maken. Op het zakelijke platform LinkedIn ligt de focus steeds meer op het publiceren van content. Niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor bedrijven en merken. Met het publiceren van content ont...

Lees verder op Frankwatching »

0 Facebook shares 0 25 Twitter shares 25 25
Frankwatching
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/