Volvo presenteerde afgelopen week in thuisland Zweden de volgende concrete stappen om de missie - nul dodelijke verkeersslachtoffers in een Volvo in 2020 - te realiseren. Het gaat hier heel duidelijk om het beschermen van mensen ín de auto. En het...

Lees verder op DutchCowboys »

93 Facebook shares 93 10 Twitter shares 10 103
DutchCowboys

Voordat Astrid Kortekaas dagelijks haar eerste slok koffie neemt, heeft ze de giraffengroep al gedag gezegd. Het is slechts één van de positieve bijkomstigheden als hoofd marketing, communicatie en educatie bij Diergaarde Blijdorp. Voorafgaand aan de NI...

Lees verder op Marketingfacts »

76 Facebook shares 76 26 Twitter shares 26 102
Marketingfacts

Wiskunde was de koude muur waar hij in het secundair tegenaan botste: een tegenvaller voor een intelligente tiener. Maar leervermogen spoort perfect met passie, dus einde verhaal was het niet voor ondernemer, Strategy Director en Keynote Speaker...

Lees verder op Bloovi »

82 Facebook shares 82 9 Twitter shares 9 91
Bloovi

Technologiegoeroe en nexxworks-oprichter Peter Hinssen heeft altijd al een bijzondere fascinatie gehad voor het werk van de toekomst en de toekomst van werken. En vooral hoe bedrijf, mens, en maatschappij zich daar vandaag moeten op voorbereiden. B...

Lees verder op Bloovi »

0 Facebook shares 0 85 Twitter shares 85 85
Bloovi

Wat als je als hotelgroep maandelijks tienduizend e-mails moet beantwoorden? Snel, foutloos en liefst inspelend op alle commerciële kansen die daar in zitten? Daar waar zeventien medewerkers zich hier op stuk beten, is de gehele afhandeling nu in handen...

Lees verder op Emerce »

76 Facebook shares 76 6 Twitter shares 6 82
Emerce

Guy Kawasaki is een kernfiguur in Silicon Valley. In het verleden was hij bij Apple verantwoordelijk voor de evangelisatie van de Macintosh computers, adviseerde hij verschillende start-ups én de CEO van Motorola en nog veel meer. Telkens ik hem z...

Lees verder op Bloovi »

51 Facebook shares 51 19 Twitter shares 19 70
Bloovi

De wereld ligt aan de voeten van de betekenismarketeer. Initiatieven die de markt op z’n kop zetten, hebben stuk voor stuk een 'do good'-karakter. Waar we afgelopen jaren gefascineerd waren door de technische innovaties van Facebook, Google en Amazon, z...

Lees verder op Marketingfacts »

56 Facebook shares 56 13 Twitter shares 13 69
Marketingfacts

Deel 3 van de hitserie La Casa de Papel komt op 19 juli beschikbaar op Netflix. De eerste twee seizoenen van La Casa de Papel waren een ongekend succes. Na de eerste aflevering waarin je kon kennismaken met de briljante El Profesor (Álvaro Morte) en...

Lees verder op DutchCowboys »

61 Facebook shares 61 3 Twitter shares 3 64
DutchCowboys

Wat is duidelijker qua voedingswaarde? (A) 11,8 gram suiker per 100 ml x 2, óf (B) 6 suikerklontjes? Makkelijk: de suikerklontjes. Suikerklontjes zijn concreet. Daarmee zijn ze geschikt voor het communiceren van positieve informatie. Precies omgekeerd we...

Lees verder op Frankwatching »

45 Facebook shares 45 19 Twitter shares 19 64
Frankwatching

De Gentse scale-up OTA Insight, in 2013 opgericht door Matthias Geeroms, Adriaan Coppens en Gino Engels, heeft de wind in de zeilen. In amper zes jaar tijd groeide het businessidee van het drietal uit tot een gevestigde waarde in de hotelsector....

Lees verder op Bloovi »

52 Facebook shares 52 10 Twitter shares 10 62
Bloovi
Aangeboden door: https://hjwebdevelopment.nl/