Dat een goed uitgebouwde website noodzakelijk is voor de business, weet intussen iedere ondernemer. Met de opkomst van de doe-het-zelf website builders leek het er zelfs even op dat ondernemers zelf hun eigen websites zouden gaan bouwen. Maar die...

Lees verder op Bloovi »

225 Facebook shares 225 26 Twitter shares 26 251
Bloovi

2019 staat alweer bijna voor de deur. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op hét B2B-platform? Wat kun je van LinkedIn zélf verwachten? In dit artikel lichten we de belangrijkste trends toe. Ook werpen we een blik op vijf nieuwe functionaliteiten d...

Lees verder op Frankwatching »

131 Facebook shares 131 104 Twitter shares 104 235
Frankwatching

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Van chatbot tot virtual assistant, we vinden het fantastisch. Maar van zodra we ‘digitalisering’ en ‘jobs’ in één zin horen, krijgen we het benauwd. Er wordt al eens beweerd dat robots...

Lees verder op Bloovi »

212 Facebook shares 212 17 Twitter shares 17 229
Bloovi

De Nederlandse finale van de Chivas Venture staat weer voor de deur. Deze vijf impact-ondernemers strijden om een plek in de wereldwijde finale, met uitzicht op 1 miljoen dollar aan prijzengeld....

Lees verder op Sprout »

215 Facebook shares 215 7 Twitter shares 7 222
Sprout

Je hebt een geweldig idee voor een onderneming, je zet de eerste stappen met je product en je bent klaar om met je bedrijf de wereld te veroveren. Maar nu heb je geld nodig om dit waar te maken. Niels van Deuren vertelt in een gastblog hoe hi...

Lees verder op Sprout »

200 Facebook shares 200 7 Twitter shares 7 207
Sprout

De opkomst van goedkoop fitnessen betekende 10 jaar geleden bijna de ondergang van de fitnessketen van Marjolijn Meijer en Han Doorenbosch, maar met hard werken en innoveren vonden zij de weg naar boven. Deze week halen zij 16 miljoen op om hun co...

Lees verder op Sprout »

180 Facebook shares 180 10 Twitter shares 10 190
Sprout

Miljoenen mensen gaan ieder jaar op taalreis. Startup van de week Extralingo wil die markt veroveren met een nieuw platform, en krijgt daarbij hulp en startkapitaal van de twee oprichters van vakantiehuizenwebsite Belvilla....

Lees verder op Sprout »

172 Facebook shares 172 3 Twitter shares 3 175
Sprout

Tijd is een kostbaar bezit. Maar de tijd loopt met ons weg. Collega-tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki stipte in zijn column reeds aan dat de Hollandse meidengroep Frizzle Sizzle hét reeds wist in 1986. Dat jaar zongen ze ons vanop het Eurosongfes...

Lees verder op Bloovi »

155 Facebook shares 155 16 Twitter shares 16 171
Bloovi

Pestende collega’s? Seksueel overschrijdend gedrag? Niet bij ons, roepen de meeste Nederlandse ondernemers. Toch komen ongewenste omgangsvormen in veel bedrijven voor. Zo doe je er iets aan....

Lees verder op Sprout »

130 Facebook shares 130 31 Twitter shares 31 161
Sprout

Gezocht: SEO-marketeer, SEA-marketeer, e-mailmarketeer, contentmarketeer, databasemarketeer, kanaalmarketeer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gaat goed met de economie, en dus wordt er weer meer geïnvesteerd in marketing. Marketingvacatures schiet...

Lees verder op Marketingfacts »

128 Facebook shares 128 29 Twitter shares 29 157
Marketingfacts