De Amerikaanse LinkedIn-expert Andy Foote schreef vorige week dat het aantal privacy-instellingen op LinkedIn in 6 jaar enorm is gegroeid. Van 9 instellingen in 2012, naar 27 instellingen nu! Er is sinds een paar weken zelfs een nieuw tabblad voor adverte...

Lees verder op Frankwatching »

149 Facebook shares 149 122 Twitter shares 122 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 271
Frankwatching

Als er iemand is die momenteel fors investeert in technologie ondernemers, dan is het wel Jurgen Ingels. Niet alleen steekt hij met Smartfin Capital fintech ondernemers een groot hart onder de riem - ook verscheen hij recent in het tv-programma ‘...

Lees verder op Bloovi »

232 Facebook shares 232 34 Twitter shares 34 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 266
Bloovi

Vacaturesite Jobbird verlaat zijn kantoor in Laren en verkast naar de Keizersgracht in Amsterdam. Van daaruit wil ondernemer Jan-Peter Cruiming beter de Europese markt kunnen bewerken....

Lees verder op Emerce »

228 Facebook shares 228 7 Twitter shares 7 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 235
Emerce

Als je een blog op Marketingfacts publiceert die in een paar dagen tijd door meer dan 40.000 mensen wordt bekeken en die nogal wat discussie teweeg brengt, dan vraagt dat om een evaluatie. Ik zag in de 'Bye Bye Facebook'-actie iets van media-opportun...

Lees verder op Marketingfacts »

183 Facebook shares 183 31 Twitter shares 31 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 214
Marketingfacts

We zijn bijna door het speelgoed heen dat nog omgetoverd kan worden tot een film, dus dit zat er wel aan te komen: er komt een M.A.S.K. film. Als je geen kind van de jaren '80 bent: M.A.S.K. was een animatieserie die een eigen speelgoedlijn had, in n...

Lees verder op DutchCowboys »

172 Facebook shares 172 14 Twitter shares 14 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 186
DutchCowboys

Horrorfilm A Quiet Place doet het heel goed in de bioscopen, in elk geval in de VS. Daar trekt de film meer bezoekers dan Spielberg-spektakel Ready Player One, maar dat is wel met goede reden: de film is ontzettend spannend. Het verhaal, zonder het t...

Lees verder op DutchCowboys »

162 Facebook shares 162 15 Twitter shares 15 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 177
DutchCowboys

Sprout opent het eerste ondernemerscafé op de Westeinde 1 in Amsterdam. Een plek waar snelgroeiende startups, scaleups en investeerders elkaar kunnen ontmoeten en inspireren met een sterk potje blufpoker hoe goed de zaken gaan....

Lees verder op Sprout »

159 Facebook shares 159 8 Twitter shares 8 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 167
Sprout

Je kent het vast wel: je leest een vacature en je krijgt er kromme tenen van. Spin in het web hier, passie daar en verderop een ‘geen 9-tot-5-mentaliteit’. Reken maar dat de werkgever die deze woorden in een vacaturetekst gebruikt, minder reacties kri...

Lees verder op Frankwatching »

130 Facebook shares 130 36 Twitter shares 36 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 166
Frankwatching

De Franse campingverhuurder Vacalians neemt het Nederlandse Vacanceselect & Selectcamp over. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt, maar de kapitaalinjectie moet ertoe leiden dat Vacanceselect als pure player zijn e-commercestrategie sneller en g...

Lees verder op Emerce »

147 Facebook shares 147 11 Twitter shares 11 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 158
Emerce

Reclame is niet meer wat het geweest is. Waar zijn de grote campagnes van weleer gebleven die merken in no time op de kaart zetten? “Jonge marketeers hebben daar geen enkele notie meer van”, zegt Wim Vermeulen, auteur van ‘Marketing voor de...

Lees verder op Bloovi »

121 Facebook shares 121 34 Twitter shares 34 0 LinkedIn shares 0 0 GooglePlus shares 0 155
Bloovi